Dvēseles šķautnes

un nekas nemainās jeb viss sākas no gala

Journal Info

Name
peleenc

un nekas nemainās jeb viss sākas no gala

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atkal rakstu kursa darbu.
diemzēl šodien ir pēdējā nakts/diena.
man tiesām nav skaidrs kāpec es nespēju saņemties. ir cilvēki, kas man tic, bet man vienalga nav motivācijas. ir tikai sapnis pabeigt šogad un varbūt studēt tālāk un varbūt kādreiz turpināt akadēmisko karjeru.. bet kā lai to paveic, ja man jau tagad neko negribas darīt. trūkst mentora, iedvesmotāja, praktiskā pamata utt.
vai man ir cerība aizstāvēt KD tagad. JĀ! un sasodīts es to izdarīšu. kaut vai lai pierādīu sev. šõnakt nezēlosim nevienu. es varu. būšu pazemīga, pakļavīga un darīšu visu, lai man izdotos. nebaidīties. tas ir galvenais.
un kkad es atradīšu darbu, dzīvoklīti, savedīšu kartībā savu dzīvi un iedzīvi un dzīvošu normāli. man būs VISS. tagad tikai jāsaņemas.
aiziet jūriņā t.i. kursa darbā.

šķiet mūsu dzīve ir kā viena liela studiju pieredze. visi zinām kā jabū teorētiski, darām dzīvojam, bet visi aplaužamies praksē un macāmies no jauna peldēt un neslīkt..
metodes dažādas. uzstādam sev ar vien jaunus un jaunus termiņus kkā izdarīšanai, paveikšanai un tad krāpjam sevi un citus lai dabūtu pagarinājumus plānu izpildei. un tā nu mēs dzīvojam visu laiku. uz vispār jau izdodas. labāk/sliktāk, bet ta jau ir katra paša pieredze.

labi. ķeršos pie darba. redzēs kas sanāks. :)


*nakts, auksts, kafija un cigaretes, mācību istaba 406. un KSK dibināšana...
Powered by Sviesta Ciba