Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis


18. Janvāris 2014

Mūziķa sānu profili. @ 15:35

Nolēmu uztaisīt tīrīšanu savos mūziķa profilos. Noslēpu dažus vecos trekus, pieliku dažus jaunus (draugos un myspace sen neko nebiju augšuplādējis). Nomainīju profila bildes – tagad visur vienādas. Jāatzīst, ka vismazākā jēga laikam ir no profila draugos – skatījumi un atskaņojumi ir pārsteidzoši niecīgi – kaut kādas komunikācijas problēmas. Myspace arī šķiet tāds pussprādzis. FB mīnuss ir tas, ka neļauj lietot manu vārdu paplašinājumā un par lietderību kopumā arī grūti spriest. Par twitteri īsti nav viedokļa. Soundcloud šķiet vislabākais, taču tur nevar dalīties ar jaunumiem.

www.soundcloud.com/oskarsherlins
www.facebook.com/howtobuildaflyingsaucer
www.myspace.com/oskarsherlins
www.twitter.com/oskarsherlins
www.draugiem.lv/oskarsherlins

 

Comments

 
From:[info]bordeaux
Date: 24. Janvāris 2014 - 07:41
(Link)
es arī iztīrīju savu soundcloudu no miksteipiem un nolēmu tur likt savus meditācijas atkritumus. tagad esmu iestrēgusi kaut kādā loopu fāzē gan, bet es būtu priecīga, ja tu tur laiku pa laikam uzmestu aci un pateiktu, ko domā, vai vienkārši kaut kādus ģenerālus ieteikumus.

https://soundcloud.com/miligrami
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 24. Janvāris 2014 - 09:31
(Link)


paklausīšos ;) kādu progu tad tu lieto?
From:[info]bordeaux
Date: 24. Janvāris 2014 - 09:37
(Link)
pagaidām to pašu soundation (tā pat nav programma, tā ir nabadzīga interneta platforma!), bet es novilku ableton triāli un plānoju to aktivizēt brīdī, kad zināšu droši, ka tās trīsdesmit dienas varēšu izmantot maksimāli, lai visu tur izpētītu. ja nebūs par smagu, tad palikšu pie tā. vēl es gribu papētīt fruity loops, bet redzēs, kā ies ar ableton vispirms.
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 24. Janvāris 2014 - 10:14
(Link)
Iesaku izmantot youtube tutoriālus , piem., šis izskatās labs: http://www.youtube.com/watch?v=fJ_f2m3TOms

par Eccies – principā tas pats, ko teicu par iepriekšējiem – ka nepieciešams mainīt kaut ko gabala gaitā, lai nav viens un tas pats. Noskaņa gan laba. Un censties radīt savu materiālu no sīkākām vienībām, nekā gatavi lūpi (ja pareizi esmu sapratis). Bet to jau visu tu zini :)
From:[info]bordeaux
Date: 24. Janvāris 2014 - 10:23
(Link)
Paldies! Šai konkrētajā par melodiju es izmantoju gatavu loopu, bet bundziņas līmēju kopā no sīkām, daudzām vienībām, tās visu laiku mainot, brīžiem atkārtojot. Bet tev taisnība, vajadzēja arī melodiju tomēr smalkāku. Davai, turpināšu ķimerēties, kamēr kaut kas sanāks :)
[User Picture Icon]
From:[info]3_5469mhz
Date: 24. Janvāris 2014 - 10:28
(Link)
Jā, tieši tā arī likās, ka bundziņas pati. Turpini ķimerēties!

Uz nesatikšanos

Melnais Baisulis