Trešdiena, 8. Sep 2004, 14:29

Šodien pusdienu čakarējos, cīnoties ar vīrusiem (tā teikt nācās strādāt pie priekšnieka kompja, bet šis jau par savu PC galīgi nerūpējas), noķēru pat Backdoor.Agent.B, kas ir Trojas Zirga paveids, uzinstalēju arī Toolu, ar ko to var likvidēt, nolikvidēju. Tomēr Internet Explorers bija pārāk sa3.14, tāpēc es uzinstalēju Operu, un tagad atkal strādāju ar operu, sen nebiju to darījis, tik nepierasti. :) Nu jā, operai ir savi trūkumi, bet ir arī savi plusi. Iesaku katram pašam pamēģināt! ;)

Trešdiena, 8. Sep 2004, 16:13
[info]delightful_pain

pielipini man kaadu sava datora viirusu,lai es varu atstiept kaajas!!!!

Trešdiena, 8. Sep 2004, 16:47
[info]2xt

Kāpēc ta Tu gribi atstiept kājas?

Ceturtdiena, 9. Sep 2004, 20:43
[info]illegal

man interesee operas truukumi tavupraat..

Piektdiena, 10. Sep 2004, 09:32
[info]2xt

galvenais trūkums ir tas, ka lielākā daļa mājaslapu ir taisītas ar mērķi tās pārlūkot ar exploreri, bet opera tās pārlūko pavisam pēc cita principa, un gadās (pie tam bieži), ka lapa izskatās pēc nekā, tur dažās nobīdes no dažādiem parametriem. :) un otra lieta ir tā, ka viņš never vaļā popup lapas, kas ir ļoti jauki, jo tad automātiski tiec vaļā no nevajadzīgām reklāmām vai nebeidzamām lapām, kas viena otru atver (lai gan to arī var konfigurēt), bet dēļ tā daudzas flash lapas un bildes, kas tiek izmestas pop-up veidā nav aplūkojamas. tie divi galvenie trūkumi, ko es esmu saskatījis. bet ir arī plusi. tos atrodi pats! :P

Piektdiena, 10. Sep 2004, 23:13
[info]illegal

nu ja lapas taisa taadi laames, kas nejeedz uztaisiit www arii prieksh mozillas tipa brauzeriem, piedod.. lai veel pamaacaas pareizu html valodu.

par banneriem.. esi kaadreizi nospiedis pogu - F12 ?

plusus jau esmu atradis pats :] un esmu kljuvis afigenna liels Operas cieniitaajs ;]