Sestdiena, 13. Mar 2004, 00:29
sex

[info]licence ielika postu, ka viņa ļoti grib seksu. :) Mjā, kurš gan negrib? :D Bet cilvēki arī ar to atšķiras no dzīvnieciņiem (katram prātā noskan kāds gabaliņš no Toothsome Twang dziesmas Not The Same) spēj instinktus pakļaut prātam, un prāts, kas ir pakļauts Dievam skaidri pasaka: sekss ir afigenna kruts, bet tas ir paredzēts tikai ar vienu lēdiju katram džkekam un tikai ar vienu džeku katrai lēdijai. Un, kas ārpus tā, tas nes ciešanas, sāpes, un tas nav o.k. ...

Bet [info]licence nedomā, ka šis posts ir kautkādā veidā pret tevi. Tas nav necik personisks, tavs vārds te ir pieminēts tikai tāpēc,ka tavs posts mani pamudināja šo te šeit tagad uzrakstīt. ;)

Sestdiena, 13. Mar 2004, 09:14
[info]licence

paga.. es parpratu jeb tu esi tas cilveeks, kas liidz kaazaam taupaas ?????

Sestdiena, 13. Mar 2004, 13:46
[info]2xt

nu ir biki par vēlu... esmu gana jau nesatupījies... tā lūk.

Sestdiena, 13. Mar 2004, 10:10
[info]new_punk

.... jaa me a taa doamaa ka Sex... e super lieta....
bet tas kad ciuweexi tur jaajaas kaatru dienu ... tas jaw i padariic kaa kacu kas pa wisma f*** stulpi.... jo tas nawa sakanna a Dieva gribu.... ( ka al arii teica ) ... jo pat mazi beerni 11 12 g... nemmas jau nesaprotu ar kuru galwu winni domaa... kauc kaad pidari.,...nu jaa... bet tas i pac lapaaxais licence ka tu gaidi to IISTo art kuru buusi gatawa pawadiit wisu sawu atliusho muuzaa DALLuu un tas i SUPERIIXii.... ... taa wot

Sestdiena, 13. Mar 2004, 13:31
[info]viux

hmmm. new_punk... kaa tu ZINI ka sex ir super lieta?;)

Sestdiena, 13. Mar 2004, 20:03
[info]new_punk

ne jaucies priw dziiwe...:P... eh eehzz... taa wot..
tapee ka Dievs to radiijis un wiss ko WInsh radiijis i SUperiix...:DDD
taa wotr

Sestdiena, 13. Mar 2004, 20:12
[info]2xt

bet jautājums jau aplinkus bija ar tādu domu "vai tev ir bijis seks vai nē?", nea? :)

Sestdiena, 13. Mar 2004, 20:33
[info]new_punk

es izweelos neatbildeet.. lapaax...sor

Sestdiena, 13. Mar 2004, 20:42
[info]2xt

kauns?

Svētdiena, 14. Mar 2004, 18:39
[info]new_punk

nee me jaw ne ko nawa teicis bet wienaakrshi negribas ne ko staastiit... nawa kaunc bet warbuut citreizz... SOrryz....\:(((( a kaunu nawa nekaadas sakaariibas...

Svētdiena, 14. Mar 2004, 18:40
[info]2xt

un ar ko tad ir? :)

Svētdiena, 14. Mar 2004, 21:00
[info]new_punk

njaa... wienkaarshi I WAnt to FORGET it all....BECAUSE IT sucKS... TAA WPT... EK .. jnjaa daraam klluudas bet ne wisas war aizmirsc... taa wpt.. ek...:(((nu bet lapi
...........Dievs saxa taa ::::;
"Es tawus greexus noliexu tik taalu cik i AUstrumi no Rietumiem.."
taa wpt... bet nu jaa i teixc...
" Ej un negreexo wairs arii " ....

Otrdiena, 16. Mar 2004, 01:11
[info]teeja

nu jūs te abi reāli moralizējat, sorry.

nav jēgas neko tādu teikt, jo tam nav nekāda cita pamatojuma kā vien paklausība Dievam, kristīgajam, kuram lielākā daļa netic. un viena pati runāšana par to ka "kur viņiem prāts" un "katram čalim 1 lēdija, vot tā" ir vienlīdzīga vecu tantiņu moralizēšanai.

Otrdiena, 16. Mar 2004, 12:24
[info]2xt

man gan šķiet,ka mani pamatojumi šeit necik nav no Bībeles. Mož cītīgāk pārlasi manus komentus?

Otrdiena, 16. Mar 2004, 12:31
[info]teeja

nu tieši to jau es arī gribēju teikt.

katra aicināšana uz "pareizām" vērtībām bez iemesla - Kristus upura - paskaidrošanas ir vecu tantu moralizēšana, jo nav nekā ārpus Bībeles, kas spētu būt pamatojums "pareizai rīcībai"

Otrdiena, 16. Mar 2004, 13:20
[info]2xt

Ja vēlies, varu šos visus moralizējumus palikt apakšā Bībeles pantiem. Bet ir tā, ka tas parasti cilvēkus vēl vairāk atbaida. Ja viņiem neizskaidro no dzīves ar skaidriem piemēriem, viņiem tas liekas sviests. Bībelē ir skaidri gaiši tas viss pateikts, bet tūlīt, kā tiek kautkas no Bībles pieminēts, tā visi brūk virsū, ka es pats vispār nedomāju, un uz visiem jautājumiem meklēju atbildes grāmatā. Tie, kas ir kristieši, to visu tāpat zin, un viņiem moralizēt nevajag, tikai šad tad šo to atgādināt, bet tie, kas nav kristieši, vairāk klausās cilvēcīgus, pēc iespējas vienkāršākus izskaidrojumus uz lietām, nevis Bībeli.

Otrdiena, 16. Mar 2004, 13:36
[info]teeja

pašlaik rīgā viesojas viens angļu mākslinieks un ainavu arhitekts, dabīgās zāles instalāciju veidotājs. viņa pirmais eksponāts šajā jomā bija izgāztuvē atrasta veca, samirkusi Bībele, kurai starp lapām bija sadīguši zāles asni. bet tas tā.

tur nevajag ne Bībeles atsauces, ne izvairīšanos no citiem neērtu lietu pieminēšanas, tur vajag rāmu garu paskaidrot ka visas šīs gudrības izriet tikai no Dieva autoritātes, no tavas ticības Viņam, tāpēc es uzskatu ka vispārināt to ir muļķīgi, kas grib lai drāžas, seksa izbeigšana pestīšanu nenes un tu neesi nekāda cibas sirdsapziņas balss.

Otrdiena, 16. Mar 2004, 13:50
[info]2xt

Nu gan. :)

Man ir viens draugs pa pusei zviedrs (mamma zviedriete), pa pusei amerikānis (tēvs amerikānis), viņu sauc Ārons, un vienreiz viņš man izstāstīja šādu anekdoti:

viens aiziet pie ārsta, lauž savus pirkstus uz aizmuguri un saka ārstam: "man sāp, kad daru šitā... ko man iesākt?" un ārsts viņam atbild: "idiot! nedari tā!" :DDDD

Šis ir mans journāls, man dienasgrāmata. To, kas kurā brīdī ir uz sirds, te rakstu. Nenesu ar to nekādu misiju un netēloju sirdsapziņu. Nepatīk, tas, ko es rakstu, nelasi. :)