Jogurta kūka ar plāno biskvīta apakšu
Biskvīts:
2 olas
2 olas
80 g cukura
30 g olīveļļas
50 g jogurta
60 g kviešu miltu
30 g mandeļu miltu
šķipsna cepampulvera
citrona miza
Olas ar cukuru saputo, cik vien stingri var. Olīveļļu+jogurtu+citronmizu iecilā olās. Samaisa miltus ar cepampulveri, iesijā un iecilā.
170 grādos 12 minūtes cep.
Jogurta krēms:
600 g jogurta (var grieķu)
300 g ogu
200 g cukura
450 g (vai mazāk) saldā krējuma
30 g želatīna
citrona sula, ja ogas saldas
600 g jogurta (var grieķu)
300 g ogu
200 g cukura
450 g (vai mazāk) saldā krējuma
30 g želatīna
citrona sula, ja ogas saldas