Sadzīves ainiņas un tamlīdzīgas garlaicības -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 9., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:25
šīs dienas karstais jautājums: kā lai iemarinē pusi bebra tā, lai rīt viņš būtu ēdams?

(3 jau iepūta | iepūt)

Comments:


[User Picture]
From:[info]daria
Date:9. Jūnijs 2010 - 11:37
(Link)
Jūs piestrādājat pie floras glābšanas, tipa - izglāb koku, nosit bebru?

Viņš garšīgs?
[User Picture]
From:[info]salty
Date:9. Jūnijs 2010 - 11:41
(Link)
nav ne jausmas, vai garšīgs. esot vismaz diennakti kaut kamī jamarinē, lai varētu ēst...
[User Picture]
From:[info]daria
Date:9. Jūnijs 2010 - 11:42
(Link)
Izklausās baismi sarežģīti. Es nekā nezinu un nesaprotu.

> Go to Top
Sviesta Ciba