11 September 2012 @ 03:33 am
gourmet  
mana mēle gavilē, pagatavoju superpikantus burkānu salātus, kur uz 3 (jāatzīst gan tomēr, ka diezgan lieliem) burkāniem ir vesels ķiploks. vēl tur ir apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas un ķirbju sēklas, citronpipari un mazlietiņ siera, un drusku olīveļļas, jo es atceros no skolas laikiem, ka tur burkānos ir kādi no kedas grupas (A, D, E, K) vitamīniem, kuri ir eļļā šķīstošie, neatceros tikai, kuri tieši. :D

sākotnējais iemesls gatavot šo ēdmaņu bija nelielas bažas par veselības drošību: ja jau katrīnai kļuva tiešām tik ļoti sliktāk, pēkšņi apjautu reāli iespējamu kaut-kā-saķeršanas potenciālu, bet garšas baudījums arī ir neizmērojams, mhm, mmm.
divi zaķi ar vienu šāvienu!

gatavošanas laikā gan secināju, ka es īsti labi nemāku grauzdēt sēkliņas ):