vilibaldis domā - Ķirbja kūka
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:Ķirbja kūka
Time:15:14
Pieseivojam, sanāca ļoti laba
Ķirbja masai:
3 glāzes blenderēta muskatķirbja
3 ēd.k. cukura
3 ēd.k. brūnā cukura
rīvēta 1 apelsīna miziņa

Mīklai:
2 olas
100 g kausēta sviesta
2 ēd. k. muskavado cukura
šķipsniņa sāls
300 g miltu
2. tējk. cepamā pulvera

Gatavošana:
Sablenderē ķirbi tik daudz, lai sanāktu pilnas 3 glāzes, pievieno 3 ēdamkarotes cukura un 3 ēdamkarotes brūnā cukura, apelsīna miziņu, samaisa un atstāj sasuloties.
2 olas dzeltenumus saputo ar muskavado cukuru, sakuļ ar 100 g kausēta sviesta, pievieno šķipsniņu sāls. + 300 g miltu iemaisa 2 tējkarotes cepamā pulvera un pievieno ķirbja masai. Iecilā saputotos olbaltumus. Liek ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādos 40 minūtes.
Var pielikt drusku ingvera vai čilī asumiņam.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

vilibaldis domā - Ķirbja kūka
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.