Deģa piezīmes - Par būtisko
June 16th, 2022
09:57 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par būtisko
Man šašlixxam, vienalga, pēc kādas receptes ceptam, nevajag nekādas smalkās mērces, pat atsevišķu trauku nevajag, jo es ar visu dakšu mērcu iekšā (visbiežāk) SPILVAS (bet tā jau pohuj) tomātenē, un VISS, the best atdzesējošais un garšas efekts ir panākts, manām garšas karpām neko vairāk nevajag. Sojas mērci komplektā ar skābo krējumu lietoju ar rīsu ēdieniem. Resort laiza sakaltušas asinis no mazeltov krāna.

(𝖆𝖕𝖐𝖑𝖚𝖘𝖎𝖓𝖎 𝖘𝖆𝖛𝖚 𝖎𝖊𝖐𝖘𝖈𝖍𝖊𝖏𝖔 𝖉𝖎𝖆𝖑𝖔𝖌𝖚)

Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba