Deģa piezīmes - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
09:57 am

[info]degjis

[Link]

Par būtisko
Man šašlixxam, vienalga, pēc kādas receptes ceptam, nevajag nekādas smalkās mērces, pat atsevišķu trauku nevajag, jo es ar visu dakšu mērcu iekšā (visbiežāk) SPILVAS (bet tā jau pohuj) tomātenē, un VISS, the best atdzesējošais un garšas efekts ir panākts, manām garšas karpām neko vairāk nevajag. Sojas mērci komplektā ar skābo krējumu lietoju ar rīsu ēdieniem. Resort laiza sakaltušas asinis no mazeltov krāna.
Reply:
 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kā sauc tavu māti Powered by Sviesta Ciba