|
August 10th, 2015
12:22 pm ..pavadīju nedēļas nogali pludmalē, peldoties pamīšus ar cenšanos neiedegt un aizpildot Orsay muzeja krāsojamo grāmatiņu. Izlasīju New York Times ražīgākā bestselleru autora krimiķi un nospriedu: "Volless nevaid miris! Šādā līmenī tiešām var štancēt un štancēt." Galda spēles bija kopsummā kādas 12 stundas. Siltākais ūdens gan bija aizpūsts uz līča otru krastu, un VISU sestdienas nakti zibeņoja un gāza lietus; taču izrādījās, ka gana ūdensnecaurlaidīga var būt arī vienkārtaina telts, turklāt man kompānijā bija kaķe, kas ieradās tik slapja, ka viņu varētu vai izgriezt, un murrādama iekārtojās man uz galvas (pret rīta pusi pārcēlās uz pieklājīgāku vietu - virs aknām). Par kaķi man ir prieks, bet par to, ka mani tagad pārmaiņas pēc ir sakodušas nevis suņu, bet kaķu blusas, - gan vairs ne. Citādi visnotaļ forši pavadītas brīvdienas.
Izmēģinot augļu kaltēšanas aparātu, jāsecina, ka nav vērts. Man garšo sažāvētā liellopu gaļa, bet daudz no ceptas tā nemaz neatšķiras. Un vienīgais, kas sanāk garšīgs no augļiem, ir nektarīni un saldie ķirši (es kaut kā neredzu savā dārzā vērienīgu nektarīnu un saldo ķiršu ražas pārprodukciju, kuru svaigā veidā nebūtu kur likt).
|
Comments:
| From: | fleur |
Date: | August 10th, 2015 - 12:42 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Kā sanāk rabarberi, neesi mēģinājusi?
| From: | str |
Date: | August 10th, 2015 - 12:44 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es esmu sanāk baigi labi! ( vajag tikai izsaldēt , tad atlaidina ar cukuru apbērtus, un tad kaltē)
Stāsti vēl. Es līdz šim visu pieejamo bez cukura kaltēju (izņemot iemarinēto liellopa gaļu), un manam aparātam arī karstums nav regulējams.
| From: | str |
Date: | August 10th, 2015 - 02:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
bietes arī labi sanāk, bet tām kaut kādu skābumu var pielikt. bietes arī saldēju.
zemenes vajadzēja griezt. vairāk pagaidām arī neko neesmu.
/kolēģe - mellenes, upenes žāvē. bumbieri ir garšīgi
Rabarberiem sezona beigusies. |
|
|
Sviesta Ciba |