Krīzes ēdienkarte |
[Dec. 15th, 2010|02:28 pm] |
- Sasaldē cīsiņu, sarīvē uz rīves, uzsmērē uz maizes majonēzi un uzber
rīvētu cīsiņu. Garšīgi un praktiski, un galvenais – daudz: ar vienu
cīsiņu pietiek 5-10 sviestmaizēm;
- Ja bads neļauj gulēt – ātri iztukšot divas glāzes vārīta ūdens un
likties gulēt. Smadzenes uzreiz nesapratīs, ka kuņģis ir apmānīts;
- Ja rupjmaizi ierīvē ar ķiploku, tad tā smaržo pēc desas;
- Ja jūs sasaldējat olu, sagriežat to uz pusēm un lieciet cept uz pannas, tiks iegūtas 2 vēršacis;
- Vienu un to pašu tēju var ievārīt septiņas reizes. Astotajā reizē tējas graudiņi uzpeld, lai paskatītos uz jums;
- Paņem maizes šķēli un speķa gabalu. Speķa gabalu uz maizes uzliek
tā, lai pirmajā kodienā nenokožas. Nokož maizi un tad atkal speķi pabīda
atpakaļ- tā kamēr maize apēsta…speķi ieliek atpakaļ ledusskapī…pietiek
ļooti daudzām maizēm;
- Liesu cālīti pakar logā tā, lai ēna kristu 5 litru katlā ar ūdeni.
Šo ēnu vāra 1 stundu. Iegūto buljonu lieto pa 1 tējkarotei 3 reizes
dienā… Kam par treknu, var atšķaidīt ar vārītu ūdeni…
LABU APETĪTI!
|
|
|