|
Jūnijs 9., 2010
11:25 šīs dienas karstais jautājums: kā lai iemarinē pusi bebra tā, lai rīt viņš būtu ēdams?
|
Comments:
| From: | daria |
Date: | 9. Jūnijs 2010 - 11:37 |
---|
| | | (Link) |
|
Jūs piestrādājat pie floras glābšanas, tipa - izglāb koku, nosit bebru?
Viņš garšīgs?
| From: | salty |
Date: | 9. Jūnijs 2010 - 11:41 |
---|
| | | (Link) |
|
nav ne jausmas, vai garšīgs. esot vismaz diennakti kaut kamī jamarinē, lai varētu ēst...
| From: | daria |
Date: | 9. Jūnijs 2010 - 11:42 |
---|
| | | (Link) |
|
Izklausās baismi sarežģīti. Es nekā nezinu un nesaprotu. |
|
|
Sviesta Ciba |