apēdu sviestmaizi (+100 kcal).
Lai šim ierakstam būtu arī kāds cits saturs, pastāstīšu brīnišķīgas (izlasīju sen atpakaļ Dienā, kulinārijas sadaļā):
1 burc. marin. bietes
puskāpostgalva (maza)
burkāni
Kāpostu sarīvē uz rupjas rīves un liek vārīties (es lieku kubiņ-buljonā). Burkānus sarīvē un apcep pannā (šeit es parasti mazliet piegrēkoju un pieliekt drusku kečupu). Kad tie pamīksti, pievieno bietes, lai viss vnk vienmērīgi sajaucas, neko vairs necep. Tikmēr kāposti katlā jau gatavi - piegāž pannas saturu klāt, pieliek ķimenes, lauru lapas, piparus, ķiploku, utt., atstāj, lai minūtes 15 viss savelkas un tā. Es piepilinu arī mazliet etiķa, jo man garšo, ja drusku cērt kaklā asums.
Gandrīz nekādu kaloriju, tik cik buljons, toties zupa ir ļoti, ļoti garšīga.
Pat bērns un vīrs ēd - šis vispār tāds universāls ēdiena garšīguma verificētājs, ķipa sievietes pašas jau vienalga ko ēdīs, bet nu ja ēd vīrs un bērni, tad ir kaut kas ļoti garšīgs tiešām :)