Vēljoprojām viss labi |
[19. Jul 2005|14:24] |
Tikko apēdu Hesburgera saldējumu ar lakricas pārlējumu, klausos Tracy Chapman un Janis Joplin - turpinu labi justies.
Btw, kāds nezina, kur var īstu lakricas saldējumu Rīgā dabūt? |
|
|
Comments: |
Es par to Berlīni atkal...
tas labi, ka Tu atkal par to Berlīni. Laikam līdz dienas beigām jau būšu pieņēmusi domu, ka svētdien man jādodas uz Vāciju.
Klau, bet ar to lakricu Tu nopietni? Man ir maz lietas, kas negaršo, bet lakrica nu reiz ir viena no tām...
Par lakricu - pavisam nopietni. Man ļoooooooti garšo - izmantoju katru izdevību saēsties to dažādos veidos.
Man pat zosene sametās...
No sākuma es domāju, ka tās tkai tādas iedomas. Mēģināju sevi pārvarēt un pārīti lakricas konču noēst. Neizdevās...
Tas tiešām ir ļoti individuāli - apmēram 75% manu draugu lakrica liekas pretīga un neēdama, bet apmēram 25% - kaut kas izcili garšīgs un baudāms.
| From: | efix |
Date: | 19. Jūlijs 2005 - 14:40 |
---|
| | | (Link) |
|
lakrica garshiiga :) tikai neko nezinu par shitaadu saldeejumu.. :(
Nu jā - ar tiem saldējumiem un lakricu vispār Rīgā švaki - tā kā cilvēkiem negaršo, tad arī nav rentabli kaut ko tādu tirgot. Bet nu nekas - vēl pa Vāciju un Skandināviju padzīvošos un tad jau lakricas saldējumu šogad vairs nevajadzēs.
Starp citu, jā- skandināvi tiešām to lakricu ciena. Cik esmu manījis... Bet oriģināli jau laikam tā manta nāk no Grieķijas. | |