|
Jūlijs 31., 2005
21:08 a man virtuvē vārās cūku pupas, tā lūk! :)))))) ņamm!!!!!!!!!
latvieti, nepadodies!
|
Comments:
From: | shi |
Date: | 31. Jūlijs 2005 - 20:59 |
---|
| | | (Link) |
|
eeev es ar gribu!
From: | tots |
Date: | 31. Jūlijs 2005 - 21:00 |
---|
| | | (Link) |
|
a es savukaart eediishu makroonus flotes gaumee! bee
From: | shi |
Date: | 31. Jūlijs 2005 - 21:22 |
---|
| | | (Link) |
|
tā nu viss, tagad man ar jāizdomā ko es ēdīšu......
| From: | murks |
Date: | 31. Jūlijs 2005 - 21:34 |
---|
| | | (Link) |
|
a es šito nemaz nelasu, un man nemaz, nemaz negribas vārītas cūku pupas
un vēl jo vairāk man negribas cūku pupas ar skābo lauku krējumu
nemaz, nemaz!!!
kad raxtīju iedomājos par tevi, jo tu jau dēļ rupjmaizes slienu riji
From: | murse |
Date: | 31. Jūlijs 2005 - 22:19 |
---|
| | | (Link) |
|
bāc, es ar gribu
vari rīt doties uz tirgu:)
Nesen ēdu, pie viena mana pilsētas sieva uzzināja, ka praktiskie laucinieki neēd pupu apvalkus - pirmkārt, tā var apēst vairāk pupu, otrkārt, vēderam nav jācīnas ar cietajiem apvalkiem (vāri cik gribi, āriņa vienmēr cietāka par iekšiņu - nu, tā ir fizika), bet var izbaudīt attīrītu pupu ambroziju. Tikai jaatkož gals un jāizspiež pupas mīkstums mutē.
ah jā, zinu par šo mīxtumu ēšanu, bet man garšo tieši viss kopā, bez ādiņas ir kartupeliski, ne pupiski, manuprāt turklāt ādiņas ir tieši tās, kas veicina meteorismu, jo netiek lāgā sagremotas
runājot tieši, es (precīzāk - mani tuvie) lieliski iztiek bez manas piršanas, bet tā nudien ir gaumes lieta (ādu ēšana). un pupu atlikums ir ēdams pat pēc pāris dienām vēsā veidā tikko no aukstumskapja !
pupu atlikums = auxtas pupas? jeb neapēstās ādiņas? mm, aukstas arī gardas. :) vienvārdsakot, labs ēdiens. veselīgs arī tak
atlikums=auxtas pupas. glabāt auxtās ādas lai apēstu pēc pāris dienām būtu sļiškom :) |
|
|
Sviesta Ciba |