Augusts 9., 2012
| 19:10 Ja man dzīvē ir kāda misija, tad tā ir izcept kartupeļu pankūkas. Lai kā es taisu, man nekad nekas nesanāk. Vieni saka, ka nekādas olas un milti nav jāliek, jo kartupeļos jau ir ciete, kurai visu būtu jātur kopā. Pamēģināju - skuju! Tad ķēros pie omīšu varianta ar olu, miltiem un sīpoliem - nekā, tik un tā. Viss jūk ārā un malas pārdeg, vidus mīksts. Man gribās vicināt dūri pret debesīm. Sasolīju draudziņam kartupeļu pankūkas, bet sēžu netīrā virtuvē, piebārstītā ar kartupeļu skaidiņām.
|
Comments:
a cik daudz olu un miltus tu liec klāt? es kartupeļus nerīvēju skaidiņās, bet gan pavisam smalki, jo tā mana vecmamma darīja, un sanāk super.
es klasiskās arī neprotu. cepu tā: uz rupjās rīves sarīvēju kartupeļus, nosusinu uz/starp dvieļiem (tas ir svarīgi) un tad ņemu nelielu daudzumu kartupeļu, lieku uz pannas un cepu, sanāk kraukšķīgi, paši laukā nejūk. ņamm... šiā apmēram izskatās http://martaram.files.wordpress.com/2010/11/mg_0648.jpg |
|
|
|
Sviesta Ciba |