Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja ir iespēja gulēt līdz vienpadsmitiem dziļdziļā miegā, es to nelaižu garām. Un, ja pēc tam var pusi dienas vāļāties gultā, domīgi kustinot kāju īkšķus, sūcot kafiju un lasot mīkstvākainu detektīvu (starp citu, Akuņina "Pelagija un baltais buldogs" man patika vēl labāk par Fandorina sēriju), tad es tieši to arī daru. Lai radītu sev motivāciju pieslieties un apģērbties, izlēmu, ka aiziešu uz solāriju. Ko arī īstenoju. Vakarā vēl būtu labi izmazgāt matus ar krāsojošo šampūnu, citādi tāds kā noplukums parādījies. Un tad gan ātri gultā!
Vismaz slaistīšanās prasmi esmu izkopusi līdz pilnībai!
  • es arī šodien slaistos un skatos ārā pa logu. mums vētra.
    • Klau, es Tavām gaitām īsti nespēju izsekot. "Pie mums" - tas šobrīd ir kādos LR laukos vai joprojām TUR?
      • vēl TUR.
        gaisā pakārusies, tipa.
        teorētiski nospraustais mājās braugšanas datums ir 1. augusts.
      • es par to negribu pat domāt. pārāk sarežģīti viss un tamlīdzīgi. kādreiz varbūt izstāstīšu.
    • Turklāt, atļaušos aizrādīt, vistas cepšana ir no slaistīšanās ļot, ļotii tāla nodarbe!;P
      • :) nav tik traki, ieliek vistu pannā un iestumj cepeškrāsnī. tik daudz pat ar maniem kulinārajiem talantiem var izdarīt.
      • zini, kāda ir vista ar āboliem jojo gaumē? nopērk tirdziņā ceptas vistu filejas, apēd un uzkož turpat tirdziņā pirktus ābolus.

        gribēju izstāstīt, ka šodien paņēmu no plaukta Džeinas Ostinas Prāta apsvērumus, apskatījos uz bildi uz aizmugurējā vāka un padomāju, ka izskatās pēc krii.
        • Ā, nu tādā veidā es arī esmu gatavojusi smalkus ēdienus - piemēram, vistas fileju ar rīsiem tūkstoš salu mērcē.:)

          Vai, un kas tad uz tā aizmugurējā vāka bija? Autore vai kāds no personāžiem?
Powered by Sviesta Ciba