Pēdējā laikā slinkums ir mani darījis kulināri radošu. Dienas pirmajā pusē nav laika iet uz veikalu, tāpēc ka jāstrādā (kā arī jālasa Ciba un jāspēlē spēlītes), taču ēst ik pa brīdim sagribas. Tad nu atliek ledusskapī sagrābstīt to, kas nu tur aizķēries - par laimi izmisumā pakārušās peles līķi vēl neesmu atradusi, noskalot, sasmalcināt, samiksēt un apēst.
Vakar man bija sviestmaizes ar lociņiem un kaperiem.
Šorīt salāti no viena apelsīna, pusbuntītes redīsu un aizgrauzta vistas šķiņķīša. Mērcei - mazliet balzametiķa, mazliet eļļas un pavisam mazdrusciņ medus. Sanāca tīri labi, taču nu gan līdz vakaram būšu spiesta iziet ārā.
Vakar man bija sviestmaizes ar lociņiem un kaperiem.
Šorīt salāti no viena apelsīna, pusbuntītes redīsu un aizgrauzta vistas šķiņķīša. Mērcei - mazliet balzametiķa, mazliet eļļas un pavisam mazdrusciņ medus. Sanāca tīri labi, taču nu gan līdz vakaram būšu spiesta iziet ārā.