21 Maijs 2008 @ 20:44
 

Ravi Var - Svētdiena
Svētdiena, atšķirībā no vispār pieņemtās sistēmās, vēdiskajā astroloģijā skaitās nedēļas pirmā diena! Pār svētdienu valda Surija - Saule. Tā ir galvenais dzīvības un enerģijas avots. Surija dod impulsu visam tam, ko vēlas cilvēks uzsākt šai dienā. Labs laiks būt kontaktā ar Sauli. Saule simbolizē Atmanu(cilvēka garu). Tātad - laiks lai aizdomātos par mūžīgām un nepārejošām vērtībām. Uzmanības pievēršana savam iekšējam ”Es”. Rituālu veikšana. Surija ir valsts un varas simbols, tāpēc tas ir piemērots laiks kronēšanai, iecelšanai vadošā amatā, vai ministru kabineta veidošanai, kontakts ar politiķim. Uzsākt nēsāt zelta rotas vai darbs ar zeltu. Šajā dienā veicamas Upaijas(planētas enerģijas harmonizācija): Surijai. Piemērota diena tiem, kas dzimuši: 1., 10., 28. datumā. Drēbju krāsa šai dienai : oranža, dzeltena, zeltīta.
Soma Var - pirmdiena
Pār šo dienu valda Čandra - Mēness. Čandra ir saistīts ar jūtu un emociju pasauli, smalko uztveri. Laba diena radošajām aktivitātēm. Diena, kad iegādāties jaunas drēbes vai uzsākt šūt apģērbu, noslēgt laulības, darbs, kas saistīts ar ūdeņiem, pienu produktiem. Uzsākt lauksaimniecības darbus, publiskas aktivitātes. Šai dienā nepie ņemt grūtus lēmumus(jo valda emocijas), negriezt matus un nagus. Šajā dienā veltāmas Upaijas: Čandrai. Piemērota diena, kas dzimuši 2., 11., 20., 29. datumā. Drēbju krāsa: Balta, gaišie toņi.
Mangala Var - otrdiena
Pār šo dienu valda aktīvais, dinamiskais, kaislīgais un arī agresīvais Mangala - Marss. Šī diena piemērota sportiskām aktivitātēm, visam tam, kas skar militāras lietas, cīņas, debates un konfliktus. Darbs ar dzelžiem, uguni, elektrību, veikt ķirurģiskas operācijas. Otrdienas negatīvās izpausmes var būt, kā traumas, agresijas izpausmes un nelaimes gadījumi. Šajā dienā nav ieteicams doties tālā ceļā, uzmanīgi vadīt transportlīdzekli. Upaijas jāvelta Mangalam. Piemērota diena tiem, kas dzimuši 9., 18., 27. datumā. Drēbju krāsa: sarkanie toņi.
Budha Var - trešdiena
Trešdiena ir Budha - Merkūrija diena, kas piemērota komunikācijai, informācijai, kontaktu nodibināšanai, plānošanai, pirkšanai un pārdošanai, ceļošanai, izklaidēm, azartam, biznesam, publikācijām, laulībai, rakstniecībai – poēzijai(uzsākt rakstīt grāmatu, publikāciju, dzeju utt). svarīgu ziņu nodošanai. Upaijas jāvelta: Budham. Piemērota diena tiem, kas dzimuši 5., 14., 23. Drēbju krāsa: zaļie toņi.
Guru Var - ceturtdiena
Labvēlīga diena un šīs dienas pamata tendences ir saistītas ar skolotāju, viedību – vēdu un citu ezoterisko zināšanu apgūšanu, jo pār šo dienu valda Guru - Jupiters. Uzsākt apmācību. Laba diena laulībām, garīgām aktivitātēm, ziedojumiem, atvērt kontu bankā, uzsākt būvēšanu - ielikt fundamentu, juridisku lietu kārtošana, padomnieka vai premjera ministra iecelšana, parlamenta un ministru kabineta izveidošana. Upaijas jāvelta: Guru. Piemērota diena tiem, kas dzimuši: 3., 12., 30. Drēbju krāsa: dzeltenie toņi.
Šukra Var - piektdiena
Šī ir Šukras - Venēras diena un attiecīgi šai dienai ir piemērotas visa veida radošās izpausmes un to uzsākšana, romantiskas attiecības un to veidošana. Piemērota diena laulībām, mākslas baudīšanai, tūrismam. Mākslas priekšmetu, apģērbu, rotaslietu, automašīnas un jebkuru citu skaistu lietu iegāde. Upaijas veltāmas Šukrai. Piemērota diena, kas dzimuši 6., 15., 24. Drēbju krāsa: Balta.
Šaņi Var - sestdiena
Atpūtas un spēku atjaunošanas diena. Vispār šajā dienā neko labu, jaunu un tālejošu iesākt nevajadzētu, jo par šo dienu valda Šaņi – Saturns un viņa enerģija piemērota visāda veida nelikumībām, kriminālām aktivitātēm utt. Negriezt matus. Darbs ar dzelzi, zemi, disciplinārie mēri, apbedīšanas pasākumi. Ir arī Šaņi savas pozitīvās enerģijas izpausmes un tām piemērots šai dienā - praktizēt jogu, pašapcere, meditācija un pabūšana vienatnē. Upaijas šai dienā veltāmas Šaņi. Piemērota diena, kas dzimuši: 8., 17., 26. Drēbju krāsa: Melna, tumši zila.
 
 
( Post a new comment )
psihs: jeeeW LOL[info]psihs on 21. Maijs 2008 - 22:11
čāāv :*
(Atbildēt) (Link)