Vajag, vajag, vajag - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 12th, 2010|02:38 pm

zii
Papildinājums tai fantastiskajai ēdienkartei:
vistu, prātīgi sadalot, var izstiept vismaz uz 3 dienām, jo apgriezt var ne tikai kājas un spārniņus, bet arī izņemt fileju. Un tad atlikušo "skeletu" zupā.

Filejai triks ir šāds: sagriez smalkos gabaliņos, pieliec klāt DAUDZ sīpolu, kādu ķiploka daiviņu, var papriku vai tomātus, cep pannā. lai sanāk vairāk, turpat pannā pagatavot miltu mērci: krūzītē sajauc ~1 ēd.karoti miltu, ~1.5 glāzes piena, sāli, garšvielas, kad vista gatava - pielej klāt pannā, maisi, kamēr sabiezē. Ja sanāk pārāk bieza, tad piešauj vēl pienu vai ūdeni klāt. Ja patīk, var piešaut kariju. Pasniedz ar daudz rīsiem klāt.

Zupu es taisītu krēmzupu (t.i., ja blenderis ir pieejams), tad nevar redzēt, kas tur ir/nav iekšā + puišiem parasti garšo un šķiet, ka ir vairāk. Apcepti baltmaizes grauzdiņi klāt.

Aldi vai Lidl cienīgā veikalā iepērc brokoļus vai puķkāpostus - piedos zupai apjomu, vai arī vari novārīt un apkaisīt ar sarīvētu kādu no lētajiem sieriem, tādā ēdienreizē pat gaļu īsti neprasās, klāt - piem., makaroni. [Šādi veģetārie makaroni vai rīsi man glāba situācijas, kad ārpus LV nācās lēti iztikt.]
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: