Vajag, vajag, vajag - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 18th, 2008|08:35 pm
skrejuma


VIŅA MEKLĒ MĀJAS.

Šo jauno kaķu dāmu cilvēki bija atstājuši uz ielas. Tur viņa dzīvoja kopā ar citiem ielas kaķiem un ikreiz, kad tuvumā bija cilvēks, nāca murrāt, mīļoties un spēlēties. Viņai bija ļoti savainota actiņa - tādēļ cilvēki viņu nolēma pēc iespējas ātrāk vest pie dakteriem - jo ik brīdi pastāvēja iespēja, kaut vai spēlējoties, to savainot vēl vairāk, kas izraisīja tiešām milzīgas sāpes mazajā kaķenītē. Tik milzīgas, ka būtu jau mirusi, ja būtu palikusi uz ielas.

Tagad Kaķīte ir pārdzīvojusi operāciju, kuras laikā kļuva par pirāti - vienacīti. Tas itin itin nemaz netraucē viņai dzīvot.

Pat pāris stundas pēc narkozes, knapi stāvot kājās, pirmais, ko ierodoties pagaidu mājās, izdarīja- aizgāja uz savu kastīti! To mācīt lietot nebija jāmāca. Ļoti tīrīga. Visu, kas smaržo ne tā, cenšas aprakt. Piemēram- vilnas bumbiņu, zivi.

Visādi citādi - spēj ātri iejusties jaunā vidē, ļoti mīļš, skaļš murris, kas pavada minkas dienas gaitas.
Īsts dabas bērns - visvairāk priecāsies par mājām ar iespēju iziet laukā (!!!) - kad tiek atnesta sauja zāles ir īsta svētku diena, jebkura muša kļūst par kārotu medījumu. Ļoti zinātkāra - par visu apkārt un to, kas aiz loga. Mīl, ka ar viņu spēlējas (!), ļoti skrejoša un lēkājoša. Reizē arī paklausīga, tātad - visu saprot. No pēkšņiem trokšņiem un straujām kustībām gan mēdz sabīties.
Ļoti sabiedriska. Skumst, kad ilgāku laiku tiek atstāta viena. Cilvēki, kas uzturas ārpus mājām no 8-18 viņu tātad skumdinās. Būs draudzene citiem, miermīlīgiem kaķiem.
Patīk gulēt cilvēka tuvumā, blakus vai virsū. Zem gultām, skapjiem, kad ir karsti.

Vārdsakot - skaista, brīnišķīga Kaķenīte. Aptuveni 5 mēnešus jauna. Savam vecumam gan ļoti maziņa, tāda smalciņa arī palikšot, tas, iespējams, jo nav bērnībā nav dabūjusi pietiekami daudz ēdiena.

Būs lieliska draudzene saviem jaunajiem sirds-siltajiem saimniekiem savās jaunajās, brīnišķajās mājās, kur būs gan kur iziet laukā - paskriet, paēst zāli, izpaust savu mednieces instinktu & reizē snaust uz dīvāna, ļaujot murrināt savu pūkaino vēderu. Vēl nav izteiktas klēpja kaķa īpašības, bet vēlme pēc cilvēka uzmanības gan. Un savu mieru klusā vietā, kad vajag savu mieru klusā vietā.

Vēstulītes man  pagaidi@hotmail.com vai jautājam nr nrr nr.
Aizvešana ir sarunājama, attālums netraucēs. Jo viņa patiešām IR pelnījusi pašu labāko!
Priecāšos par ieziņošanu saviem draugiem, radiem labajiem labākajiem.

P.S. Vairāk bilžu -
http://www.flickr.com/photos/41452870@N00/sets/72157606704931537/



link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: