Vajag, vajag, vajag - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

saliekamā gulta (raskladuška) May. 3rd, 2022|05:43 pm

tante
godātie un visādi citādi cienījamie cibiņi!

man uz auguma ir uzkāpusi nepieciešamība pēc saliekamās gultas (raskladuškas), kuru gribu likt lietā aptuveni vienu nedēļu, laikā no 20.maija līdz maija beigām šogad.
tā kā manis apdzīvojamā platība ir gauži maziņa un arī naudas man ir stipri mazāk (ļoti stipri!) kā man patiktos, tad neredzu jēgu iepirkt kaut ko tādu, lai vēlāk man tā raskladuška maisītos pa kājām un aizņemtu manus necilos brīvos pusotra kvadrātmetrus ikdienā.
varbūt kādam no jums tāda mēbele kaut kur skumst kādā stūrī bez pielietojuma un ilgoties ilgojas atkal reiz patēlot guļammēbeli?

svinīgi apsolos ar alu nelaistīt, sveču parafīnu virsū nepilināt un arī ar kafiju to gultu nedzirdīt :)

es justos ļoti iepriecināta, ja tā gulta ne tikai atrastos, bet arī kaut kādā brīnumainā veidā pati atgādātos pie manis uz Juglu (un vēlāk aizgādātos atpakaļ uz savu pastāvīgo dzīvesvietu), jo no autoparka manā rīcībā ir tikai elektriskais ratiņkrēsls, manuālais ratiņkrēsls un rollators, kas nozīmē, ka arī tramvajā es to gultu līdz sevīm nespēšu atvest :(

ja nu galīgi nekādīgi nevar to visu sarunāt par sirsnīgu Paldies, tad varētu apspriest kādas nelielas izīrēšanas naudiņas vai alus/vīna pudeles minibarteru..

komentāri man nāk uz e-pastu, tāpēc, ja nu kāds grib iedot man savu tel.nr., lai es uzzvanu un noskaidroju (vai paskaidroju) sīkumus, tad droši var iekomentēt te un pēc tam komentāru izdzēst...

paldies, jau iepriekš!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: