x-ƒ (x_f)

S2 funkciju rīkvests 

otrdien, 18.10.2005 @11:54 am | x-ƒ

Man ļoti noderētu funkcija, kas izmet no teksta visus neatļautos HTML tagus un tos A tagus, kas nesatur kādu noteiktu adresi, piem., <a href='http://klab.lv/users/***'>links</a> (zvaigzīšu vietā ir jebkas kā parasti). Vai kāds to varētu izdarīt priekš manis? Būtu jāpielāgo funkcijas Saitestriphtml2() un validated_tag(), ko reiz uzrakstīja [info]tidliibums, taču man tas bez kļūdām neizdevās. Pretty please? :)

Un vēl pie reizes gribēju pajautāt, vai kāds ko zina par Saite/pics iespējamu iedarbināšanu? Un kam domāta SaiteMessagePage klase, kāds zina? Pie SaiteTagsPage var piekļūt, pievienojot žūrnāla adresei /tag, bet kā ar Message?

Redz, kur par MessagePage ... | wasted (atbildēt)

otrdien, 18.10.2005 @8:47 pm

Redz, kur Saitepar MessagePage. Tevi interesējošā daļa ganjauka ir šī te:

a generic "message page" class which can be used for reporting error and confirmation messages with all of the pretty journal style stuff surrounding it. Nothing uses this yet, but I imagine at some point the response when trying to load a protected or private entry you don't have access to could use this, populating the links array with the next and previous links for the benefit of people who are browsing through entries using them.

Ā, un veiksmi funkciju meklējumos. :)

x-ƒ (x_f)
Jā, nu man tā arī.. | x-ƒ (atbildēt)

ceturtdien, 20.10.2005 @3:42 pm

Jā, nu man tā arī neizdevās atrast veidu, kā to pielietot. Tātad laikam ar S2 klasi nepietiek, ir kaut kas vēl jāmaina servera kodā, lai to patiešām lietotu.
Es ceru, ka tas nebūs tikai "forbidden" lapām, bet arī visām apstiprināšanām – dzēst / slēpt komentāru utt.
Starp citu, /info lapai klase tika uzrakstīta, taču to kaut kādu iemeslu dēļ atteicās implementēt. Taču vismaz tik tālu ir, ganjauka pēc laika būs.

Funkcijas, jā.. Laikam būs vien pašam jāpamocās. :)
kas nipatiik manaa suprduper.. | tidliibums (atbildēt)

sestdien, 22.10.2005 @1:30 am

kas nipatiik manaa suprduper zhuurnaalii un suprduper funkcijaas????? ;)
x-ƒ (x_f)
Nunē, Tavam žūrnālam nav.. | x-ƒ (atbildēt)

sestdien, 22.10.2005 @5:36 pm

Nunē, Tavam žūrnālam nav ne vainas. Funkcijai arī ne. Man tikai vajadzīga nedaudz advancētāka funkcija, kas izmestu no teksta visus linkus, kas nesatur kādu adresi. Tava funkcija to jau daļēji dara, tāpēc tā varētu tikt izmantota, jo lielākā daļa jau ir uzrakstīta priekšā.
Tas arī viss, es neparko nesūdzos.
prieks, ka nesuudzies :D | tidliibums (atbildēt)

sestdien, 22.10.2005 @11:50 pm

prieks, ka nesuudzies :D