"count 'em all" un CSS. 

svētdien, 1.05.2005 @7:56 pm | wasted

Šo laikam derētu pieminēt. Vakar meitene ar niku camomiletea, kura, šķiet, vienīgā no Saitelivejournal.com izrādīja interesi par Saitespamotāju funkciju (piemēru var redzēt arī šīs kopienas stilā), iekomentējās pie tā paša ieraksta ar Saiteziņu, ka viņai izdevies pielāgot funkciju arī komentāriem. Iekomentētā nelielā funkcija, cik saprotu, savāc visus komentārus kopā vienā masīvā, ko pēc tam pielieto spameru funkcijā. Ja kādam rodas interese, un nav pietiekošas sajēgas par s2, ar komentāru šeit būtu pietiekami, paskatīšos, ko un kā varu līdzēt. Bet vispār paldies par ziņu :)

Un vēl. SaiteKomentāros pie [info]x_f jaunākā (?) pašreizējā stila koda publicēšanas kārtējo reizi izrādījās, ka ne viss par s2 ir visiem zināms. Vainoju dokumentāciju, protams :) Core slānī atrodamais arī nav gluži rokasgrāmata. Kas zina, varbūt ir vēl kas, ko, iespējams, ir vērts pieminēt.

x-ƒ (x_f)
Vai, vai, gudrīts! :).. | x-ƒ (atbildēt)

pirmdien, 2.05.2005 @11:40 am

Vai, vai, gudrīts! :) Atradis man kādu trūkumu. :)
Tas kods nav ne jaunākais, ne vecākais. Tas ir pašreizējais un tiek izmantots gan kā mana žūrnāla, gan kā šīs kopienas layout slānis. Pašreizējais tātad.

Man, starp citu, kopš vakardienas ir viņas kods, kas izvada to sarakstu arī komentāriem. :) Kā arī viņas atļauja to pārpublicēt. Tā ka pacieties.
Un viņa vispār ir diezgan liels S2 guru. :)

Jā, un vainojama ir ne vien dokumentācijas neesamība, bet arī es pats, jo tur tomēr rakstīts, ka tas ir otrs entry point. Turklāt man vienkārši vajadzēja reiz izmēģināt, ko tad tas $.stylesheet_url vispār izvada. Ziņkārības pēc.
Haha, nē, es neesmu S2 guru... | anonīms (atbildēt)

otrdien, 3.05.2005 @5:10 am

Haha, nē, es neesmu S2 guru. Viss kas zinu, esmu nomācīju no citiem.

And it still takes a couple of tries to get it right. :) If you want to know someone who's really good with S2, that's "kunzite1" on LiveJournal. He helps a lot of people...