Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 10., 2009


[info]petrovichs21:35
Tieši tā - katrs var pats padomāt. Un es sava mūža gājumā esmu kļuvis visai cinisks un skeptisks par to, ko ļoti daudzi ļauži izdomā, kad viņiem dod vaļu. Un neko labu šajā gadījumā neparedzu :(( Un pat uzreiz saskatu rosīgus urlveidīgos, kuriem tikai padod šāda veida izpriecas un būs mums masu nekārtības - nežēlīgas, postošas, un pats galvenais - pilnīgi bezjēdzīgas, ja par jēdzīgu risinājumu uzskatām kādas normālas politiskas pārmaiņas.
Ieroču likums arī pats par sevi nedod garantijas, ka ieroči nenonāks idiotu un psihiski bīstamu cilvēku rokās, bet tur vismaz ir mēģinājums to ierobežot. Ar šādiem uzsaukumiem tiem pašim idiotiem tiek iedots rokā ieroči un "katrs var pats domāt". Un ja kāds saka, ka mūsu sabiedrībā bīstamu idiotu nav, tad viņš nepazīst reālo dzīvi un dzīvo kādā iedomātā savā pasaulītē :((( Un kurš būs tas, kas tos bīstamos idotus apturēs? Tā pati policija, kuru mēs noliedzam? Jeb kādi mistiski "veselīgie spēki", kuri līdz šim nekur nav sevi pieteikuši?
Lamājiet Saeimu, valdību, sūdzieties Latvijas, Eiropas, Pasaules tiesās, ANO, rīkojiet mītiņus, sūtiet vēstules, brauciet pliki ar velosipēdiem, dariet vēl milzums daudz ko, tikai neaiciniet uz vardarbību un neatbalstiet vardarbības aicinātājus un sludinātājus.
Un gadījumā ar konkrēto aicinājumu - es to neuztveru vairs kā vārda brīvības izpausmi, kuru būtu jāaizstāv. Aicinājums bija uz klaji pretlikumīgām darbībām. Es ļoti labi saprotu, ka var nepatikt valsts varas iestādes, konkrēti to darbinieki, ministri, amatpersonas, vēl daudz kas, bet tas neattaisno vardarbību. Vardarbību ir viegli iesākt, bet ļoti grūti pārtraukt :(

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba