sapņojam


2. Augusts 2008

"Kā es šeit nokļuvu?" tehnika darbojas. @ 10:07

[info]josephine16:
mūzika: Snow Patrol - Open your eyes

Šonakt sapņoju daudz visu kaut ko un tad vienā brīdi, kad sapnī ar māšeli kaut kur gājām viņa ieminējās par to, ka nevarot atcerēties, kā te nonākusi. Tad es arī sāku domāt atpakaļ, kas secīgi noticis: "Ā, nu jā, tad bija tas, tad tas, tad.. tas bija sapnis, tas arī sapnis... ē, šitais arī ir sapnis!" Priecīgs apskatos riņķī - sapņa struktūra vēljoprojām tik pat perfekta. Nopriecājos. Māšele gan iebilda, ka šis neesot gan sapnis, bet es neklausījos un jau sāku levitēt apkārt. tas viņu laikam pārliecināja, ka tas tomēr ir sapnis, jo pēc tam vairs neprotestēja. Tad pamēģināju palidot ātrāk, bet tas prasīja lielu piepūli un gribasspēku. Pēc tam kad nolaidos atradu kādus burvju pierakstus, rādīju un stāstīju māšelei - redz, kur šitais ir cilvēks, kādu mēs viņu redzētu ikdienā, bet šite, simetriski pretī - tāds ir tā cilvēka astrālais ķermenis. Uz šito brīdi mana apziņa atkal ieslīga miegā un turpināju sapņot. Kāds cilvēks atnāca un kaut ko man pārmeta un tad es vairs neko neatceros.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 2. Augusts 2008 - 10:43
(Link)
Ovācijas! Vai atcerējies savu vārdu, vai citus nomoda faktus?

Tatrajs, man jāsaņemas!
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 2. Augusts 2008 - 14:21
(Link)
Neatcerējos atcerēties tādas lietas.. tas tajā brīdī nešķita pats svarīgākais. Svarīgākais bija atcerēties, ka ir kāds ko gribu satikt, bet šādā zinā mani lucidie sapņi mani vēl neklausa.. pārāk īsi un pārāk reti, lai varētu tos vēl pilnībā kontrolēt.
[User Picture Icon]
From:[info]sons
Date: 2. Augusts 2008 - 10:50
(Link)
man arī pirms kādiem pieciem gadiem ik pa brīdim gadījās sapņi, kuros es pilnīgi perferkti sapratu, ka tas ir sapnis, un varēju izmainīt visu tā gaitu ar savu nomoda 'veselo saprātu'. tas bija traki jocīgi :)
[User Picture Icon]
From:[info]samantta
Date: 2. Augusts 2008 - 11:09
(Link)
ja gūglē ierakstīsi "lucid dreaming", tad visu par to vari izlasīt. Man tā bija bērnībā. Šo prasmi ir iespējams izkopt
[User Picture Icon]
From:[info]sons
Date: 2. Augusts 2008 - 11:23
(Link)
o, paldies, nezināju, ka tam pat ir nosaukums! vienīgi ir tāda sajūta, ka diez vai 'lucid dreaming' pie manis atgriezīsies, jo nu jau ilgu laiku neesmu redzējusi tāda veida sapņus. būtu ļoti interesanti šo prasmi izkopt.
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 2. Augusts 2008 - 14:24
(Link)
Atgriezīsies, ja gribēsi, lai atgriežas.. un mazliet piestrādāsi.
Izklausās jau, ka tev pār taviem lucidajiem bija lielāka kontrole, kāda man ir pār maniem. Man tie uzrotas pa reizei ļoti ilgos laika posmos un pārsvarā ir ļoti īsi, tad vai nu pamostos, vai ieslīdu atkal apakaļ sapnī.
[User Picture Icon]
From:[info]sons
Date: 2. Augusts 2008 - 21:43
(Link)
nuja, tad būs stipri jāgrib, lai tie atgriežas :D no otras puses - arī pārāk bieži es viņus negribētu redzēt, jo tur zūd visa sapņu 'sāls' - tā sajūta, ka var notikt visas neiespējamākās lietas, jo mēs vienkārši slīdam cauri sapnim un ļaujamies tam, kurp tas mūs aizvedīs. taču vismaz reizi mēnesī atkal būt'lucid dream' varā tiešām būtu interesanti. (jā, man viņi mēdza būt arī garāki, un pamodos parasti tikai tad, kad sev pateicu "nē, man šitas sapnis nepatīk, mostamies!")
[User Picture Icon]
From:[info]klusums
Date: 2. Augusts 2008 - 12:05
(Link)
cool... :)
Man ar tā visbiežāk - ieslīgstu atpakaļ sapnī.
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 2. Augusts 2008 - 14:26
(Link)
Njā.. vajadzētu vienreiz pamēģināt masterot šitos, citādāk ļoti reti un pārlieku īsi..
Bet šis tiešām bija negaidīts, bet patīkams pārsteigums. :)