sapņojam


22. Aprīlis 2006

vēl viens spēļu sapnis @ 08:12

[info]cannibalsmith:

Sapnis graudainā (deviņdesmito gadu VGA 320x240 256 krāsas) 2D grafikā. Arkāde. Skraidu pa līmeņiem, sitot monstrus un vācot bonusus. Pats sevi redzu no malas (kā spēlētājs redz ekrānu). Spēles mehāniku var salīdzināt ar Bomberman - līmenis plakans no augšas un sastāv no blokiem. Bloki parasti ir šķēršļi vai lamatas. Apkārt skraida monstri un cenšas mani novākt. Viņiem tas arī daudzreiz izdodas, bet es atdzimstu līmeņa sākumā. Īsi pirms pamodos, tiku līdz ļoti grūtai vietai, kur daudzi monstri bija imūni pret manu bisi, bet maģiju man nepatika lietot.

Es pat saņēmos uzskicēt šo to!

Papildināts: Shotgunman! :D
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]josephine16
Date: 22. Aprīlis 2006 - 10:28
(Link)
ha es ar meegjinaaju uzziimeet "Pasaules kulturas centra" maketu, kuru man prezenteeja sapnii... nesanaaca taa uzziimeet, lai vareetu saprast... bet izskatiijaas taa eeka ljoti interesanti. Makets bija bez maz vai no zelta taisiits... pa vidu eifelja tornis un tam apkaart spiraalees saviitas taa kaa kluciishu virtenes... taa, ka eeka ieguva apalju [varbuut mazliet ovaalu] formu...
[User Picture Icon]
From:[info]comtesse
Date: 22. Aprīlis 2006 - 10:30
(Link)
;DDDD varbūt mazāk spēlēt datorspēles?
veselīgāks miegs būs ;DDD un savādāki sapņi ar sāks rasties ;DDD
From:[info]likvidet
Date: 22. Aprīlis 2006 - 10:48
(Link)
nu es piemēram datorspēles vairāk nespēlēju, bet tikuntā agrākie iespaidi, spēlējot Quake man pa reizei atspoguļojas sapņos(no tā tu visu mūžu vairs netiksi svabads!). jo nesen arī sapņoju kautko tādā garā kā šitas cannibal sapnis.
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: 22. Aprīlis 2006 - 13:36
(Link)
Es esmu geimeris. :D

Nospiedošais vairākums manu sapņu satur kāda veida sadursmi, cīņu, karu vai datorspēli. Man ir bijuši visu spēļu žanru sapņi. :)