relizes
.::.:. ::...::.

June 2008
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

PAR DZIESMU SVĒTKU BIĻEŠU TIRDZNIECĪBU IESNIEGTAS OFICIĀLAS VĒSTULES EKONOMIKAS POLICIJĀ UN SIA „BIĻ

Dziesmu un deju svētku birojs šodien vērsās ar oficiālu vēstuli Ekonomikas policijā, pamatojoties uz vakar, 10.martā, izskanējušo sižetu LNT ziņu kanālā, kurā bija vērojams iespējamais biļešu tirdzniecības pārkāpums ar Dziesmu un deju svētku biļetēm.
Birojs nosoda jebkādas rīcības, kas saistītas ar ātras peļņas gūšanu uz Dziesmu un deju svētku biļešu rēķina. Gaidāmie Dziesmu un deju svētki ir īpaši tautas svētki, un ir nepieļaujami un neētiska starpnieku vēlme šādā veidā nopelnīt.
Birojs ir vērsies policijā ar lūgumu palīdzēt noskaidrot lietas apstākļus, un, iespējams, citu līdzīgu potenciāli nelikumīgu biļešu tirdzniecības gadījumu atklāšanu un novēršanu.

Ņemot vērā sūdzības, kas vakar, 10.martā, ienākušas Dziesmu un deju svētku birojā par Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības kvalitātes trūkumu, Kultūras ministrija ir vērsusies ar oficiālu vēstuli uzņēmumā „Biļešu paradīze” ar lūgumu nekavējoties novērst radušās tirdzniecības problēmas. Saskaņā ar abu pušu noslēgto līgumu, SIA „Biļešu paradīze” ir atbildīga par Dziesmu un deju svētku tirdzniecības kvalitāti.
2008.gada 10.martā SIA „Biļešu paradīzei” uzsākot Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecību, tika konstatēts, ka ir traucēta biļešu tirdzniecība interneta veikalā HYPERLINK "http://www.bilesuparadize.lv" www.bilesuparadize.lv, kā arī saskaņā ar iedzīvotāju zvaniem uz 2008.gada Vispārējo latviešu dziesmu un deju svētku sagatavošanas un uzraudzības biroju tika norādīts, ka nestrādā biļešu kase Liepājā. Kultūras ministrija lūdz SIA „Biļešu paradīze” informēt par veikto rīcību un tehnisko problēmu novēršanas termiņiem.
Kultūras ministrija un Dziesmu un deju svētku birojs aicina cilvēkus nepirkt biļetes no starpniekiem, jo rīkotāji nevar garantēt biļešu autentiskumu un uzskata starpnieku rīcību, vēloties iedzīvoties uz biļešu rēķina, par neētisku.

Current Music: Radio Paradise - DJ-mixed modern & classic rock, world, electronica & more - info: radioparadise.com
Comments

biļešu paralīze