Jautri pastāsti - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 9., 2003


[info]blondulla18:47 - Arī veselajam ir problēmas
Pastāstu dzirdēju šodien REN TV raidījumā „Baltais papagailis”, kurā bija apkopotas labākās epizodes no raidījuma arhīva. Baiku stāstīja Krievijā 80.gados populārais, kā viņš pats sevi dēvēja, energoterapeits Čumaks, kurš savas šarlatāniskās izdarības veica arī TV ekrānos, piem., „uzlādēja” ar savu „maģisko” enerģiju ūdeni burkā, kuru vajadzēja novietot pretī televizoram. Izdzer ūdeni un topi vesels;) Nu tas tā – nelielam ieskatam par slaveno „dziednieku”.
Tātad Čumaks stāsta gadījumu no savas prakses. Atnāk pie viņa laulātais pāris. Tā un tā, nekādi nevarot tikt pie bērna. Vīram konstatēta neauglība, vienīgā cerība - Čumaks. Nu, saprotams, Čumaks, ķeras pie lietas, notiek brīnums (kā gan citādi!), un vīrs kļūst „bērnusražotspējīgs”. Bet kamēr Čumaks viņu ārstē, sieva vīru pamet. Nez kas tur bija par iemeslu, bet tas nav arī svarīgi.
Paiet laiks, un Čumaku apciemo tas pats izārstētais vīrs kopā ar beibi pie sāniem. Čumaks jautā, kas tad šoreiz par vainu. Uz ko vīriņš bikli: „Dakter, vai jūs abortus arī taisāt?”

Morāle: Dzīvē ir divas nelaimes: pirmā ir - nedabūt to, ko vēlies, otrā – to dabūt. /autoru neatceros/

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba