Jautri pastāsti - Sportisks pastāsts par apģērbu. Episode II

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 3., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
fedrs
19:31 - Sportisks pastāsts par apģērbu. Episode II
Gadījās man, pirmo pastāstu rakstot, netīšām virsrakstā norādīt, ka tā ir tikai pirmā sērija, tad nu nekas cits neatliek kā vēlreiz par to pašu ko sacerēt.

Tā nu atkal bija auksts un 80.-tie. Meitenes bija tikpat smukas kā tagad. Viņas mazāk mīlēja Mercedes un Lexus, varētu arī teikt, ka vairums nemaz nezināja, kas tas ir, toties vairāk tvīka pēc aktieriem, dzejniekiem un sportistiem, turklāt no pēdējiem topā bija basketbolisti. Tā lūk arī R. bija sadomājusi doties raudzībās. Un vissaprātīgāk to darīt bija spēles laikā - neies tak sapņaini dvest pēc kaķa maisā, lai arī maiss būtu firmā Adidas šūdināts. Prece ir jāredz! Tika sarunāti divi kursabiedri morālajam atbalstam. Faktiski, pateicoties tam šis gadījums nav zudis vēsturei.

Vietas bija pašas labākās (priekš spēlētāju apjūsmošanas) - aiz rezervistu soliņa. Basketbolisti, beiguši bumbošanos, kā arī citus pirmsspēles rituālus, gatavojās uzsākt maču. Tā kā bija novembris un stipri pavēss, neviens īpaši nesteidza vilkt nost virsjaku. Tikai pēc tiesneša uzaicinājuma, visi sākumsastāva vīri rāva tās nost, lai tūlīt pat uzsāktu spēli. Un tai brīdī zāli pāršalca sākumā apjukuši, bet tad jau itin jiftīgi smiekli. Kopā ar četriem biedriem tradicionāli melnajos vefiņa krekliņos, laukumā bija devies arī Andrejs B. vesj v belom...

(ir doma)


> Go to Top
Sviesta Ciba