Pārdod - Atflīģeļošana

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

August 1st, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
putnusieva
05:40 pm - Atflīģeļošana
Mīļie draugi, radi un viesi!
Saistībā ar dzīves telpas pārkārtošanu, mani un "Krall i Seidler" 1882. gada kabineta flīģeļa ceļi steidzami šķiras. Mazs un elegants flīģelītis (garums 204 cm, platais gals 138 cm, šaurais gals 70 cm, augstums 92 cm), viens no pēdējiem modeļiem, kam vēl ir t.s. Vīnes mehānika. Varu izsniegt arī forša klaviermeistara koordinātes.

Bildes:

http://failiem.lv/down.php?i=xfodjlo&n=IMG_03.jpg&view
http://failiem.lv/down.php?i=ilqwfcg&n=IMG_02.jpg&view
http://failiem.lv/down.php?i=eftviyx&n=IMG_04.jpg&view
http://failiem.lv/down.php?i=abqwfpw&n=IMG_01.jpg&view

Priecāšos, ja netiks izmantots tikai tusiņos kā stilīgs vīna glāžu paliktnis, bet arī dūšīgi spēlēts.
Atdošu par Ls 250, bet ja atrodas kāds neprātis, kas (tāpat kā es) flīģelī iemīlas no pirmā acu skata, tad, protams, lētāk :)
Žube, 20046331.

(6 comments | Leave a comment)

Comments:


[User Picture]
From:[info]milda
Date:August 1st, 2013 - 06:33 pm
(Link)
es kā reiz meitai meklēju klavieres. mums pašlaik ir lienētas un vajag atdot. tāpēc meklējam vietā, ko nopirkt. nu viņa līdz mūzikas skolas 4.klasei ir tikusi un pagaidām gribēšana nav pārgājusi. par flīģeli, protams, doma nebija. :D Tavs jau dikti smuks. Viņam vajag kaut ko restaurēt jeb tikai skaņošanas vaina? Jo nu spēlēt viņai jāspēlē katru dienu. Un es tagad domāju, vai maz tādu flīģeli var uzdabūt pa trepēm augšā gabarītu ziņā. 6. stāvs. :D es parunāšu labi? Ja tas flīģelis ir darba kārtībā un nav cietis no kodēm, rūsas, pelēm utt. vai ir restaurējams par saprātīgām naudiņāmīsā periodā, tad man būtu interese.
[User Picture]
From:[info]putnusieva
Date:August 1st, 2013 - 07:21 pm
(Link)
Tā. Neskan 2 taustiņi: otrās oktāvas Mi bemol āmurītis ir bišķi ieklemmējies, to jāpasaka meistaram, lai, kad tīra, noregulē. Un ceturtās oktāvas Do diez āmurītis nolūzis, guļ tur tāds saskumis.
Ar rāmi un stīgām it kā viss kārtībā, rūsu nemanu.
Peles nav viesojušās.
Kad (pirms 10 gadiem) pirku, meistars parādīja, kur kodes viesojušās, bet tā kā nekas nebija diži cietis, nolēmām atstāt oriģinālo audumu.

Ja grib pa smuko, tad varētu vietumis šellakas klājumu atjaunot, tai ir savi 130 gadi.

Nav spēlēts un attiecīgi skaņots gandrīz 2 gadus. Man mājās vēl ir pianola, ar to pilnīgi pietiek :P

Augšā dabūt var, man 4. stāvs, drīzāk jāskatās, kā ir ar istabas durvju platumu - tie ir 204 cm garumā!!!

Un - vai Tev dzīvoklis gana plašs? Jo, kaut arī miniatūrs, tas tomēr ir flīģelis. Arī bez vāka atvēršanas un skaņas pedāļa ir diezgan varena sajūta.
[User Picture]
From:[info]milda
Date:August 1st, 2013 - 07:47 pm
(Link)
nu man viesistabā praktiski mēbeļu nav. tad ar to flīģeli būs pilnībā nomēbelēta :D bet nu par tiem taustiņiem man saprašanas nav, vai tas prasa nopietnu restaurāciju vai nē. :( es parunāšu un pamērīšu ar kungu tos visus izmērus. kājas tak ir noskrūvējamas? man no šitām klavieru būšanām saprašana nekāda. meita pirmais celmlauzis, kas izdomāja iet uz muziceni spelēt klavieres. gadīju, ka apniks, bet neapnīk. tad nu sākam lēnām iepazīt klavieru pasauli. :)) tas flīģelis tepat Rīgā atrodas?
[User Picture]
From:[info]putnusieva
Date:August 2nd, 2013 - 10:37 am
(Link)
Kājas un vāks ir noskrūvējami, kokgriezumi izvelkami.
Bet tās nav klavieres, tas ir smaaaagi, pašu spēkiem (bez speciālām saitēm, nesačakarējot) gan nevajadzētu nest. Flīģelis atrodas centrā, pie Daugavas promenādes.

Es minēju, ka flīģelim ir Vīnes mehānika (vispiemērotākā Haidna, Mocarta un Bēthovēna laika darbiem), Tavā vietā es vispirms noteikti piezvanītu bērna klavierskolotājai un pavaicātu, ko viņa saka par šādu instrumentu :)

[User Picture]
From:[info]tiga
Date:August 1st, 2013 - 08:23 pm
(Link)
oi, sapņu variants :)
From:[info]lapsamaza
Date:August 2nd, 2013 - 09:07 am
(Link)
Skaists līdz bezgalībai!!

> Go to Top
Sviesta Ciba