Patiesā notikumu gaita - Komentāri

About Komentāri
Lekcija par intelektuala ipasuma aizsardzibu IKT24. Aprīlis 2006 - 20:24
Iepazīstinās ar jaunumiem intelektuālā īpašuma aizsardzībā



Datorzinātņu, kā arī citu specialitāšu studenti un interesenti tiek aicināti uz informatīvā bukleta „Vai Tev pieder Tavas zināšanas? Intelektuālais īpašums un tā aizsardzība informācijas un komunikācijas tehnoloģiju biznesā” prezentāciju. Šis izdevums skaidro iespējas, kā aizsargāt savu intelektuālo īpašumu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju biznesā.

Bukleta autori ir jaunā e-lietu ministre Ina Gudele un viņas priekštecis Jānis Reirs, LR Patentu valdes direktora vietnieks rūpnieciskā īpašuma jautājumos, Izgudrojumu departamenta direktors Guntis Ramāns, “Business Software Alliance” (BSA) Latvijas komitejas pārstāvji Valdis Birkavs un Jānis Bordāns. Prezentācijas ietvaros V.Birkavs un J.Bordāns lasīs lekciju «Datorpirātisma apkarošanas sistēma Latvijā», savukārt G. Ramāns referēs par patentiem un datorizpildāmiem izgudrojumiem. Interesentiem būs iespēja uzdot jautājumus ministrei un pārējiem bukleta veidotājiem.

Bukleta „Vai Tev pieder Tavas zināšanas? Intelektuālais īpašums un tā aizsardzība informācijas un komunikācijas tehnoloģiju biznesā” prezentācija notiks š.g. 25. aprīlī plkst. 16.00 Latvijas Universitātes Mazajā aulā Raiņa bulvārī 19
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba