rokkomūna - [entries|archive|friends|userinfo]
rokkomūna

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[3. Sep 2007|00:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

not_dead_yet

[kas_cits]
ArnoArno Charles Ernest (2002)

Ja ne kas pilnīgi citāds, tad vismaz no citurienes – lūk, jums beļģis Arno, kurš attiecīgajā ģeogrāfiskajā reģionā zināmās aprindās ieguvis teju vai kulta figūras statusu. Pēc balss Arno līdzinās Veitsam (un kuram gan netīk Veitss?), taču muzikāli, es teiktu, viņš ir drīzāk Keivam vai atsevišķiem (labākajiem) Einstürzende Neubauten gabaliem radniecīga parādība – tiesa, ar to īpatnējo šarmu, kas piemīt franču valodā izpildītai mūzikai, kad tā neizklausās nepieklājīgi vecišķa, un arī zināmu džeza ietekmi.

Mani ir absolūti savaldzinājusi Arno izpildītā the Rolling Stones dziesma Mother's Little Helper (ko vienmēr esmu uzskatījusi par vienu no neapstrīdami vislieliskākajiem šīs grupas gabaliem), tāpēc piedāvāju albumu Arno Charles Ernest – varbūt mazliet neviendabīgu (vismaz manai ausij netīkami "ārā lec" tādas dziesmas kā Honky Tonk), bet kopumā kvalitatīvu Arno daiļrades paraugu. Gribētos nosaukt to par intensīvu un nepieradinātu un vēl-nezin-kādu, bet patiesībā tā ir vienkārši gluži forša mūzika, kam eksaltēta sajūsma neder. Varbūt citreiz.

Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]alcoholic
Date:3. Septembris 2007 - 06:48
(Link)
yep! Nujau kādu gadu esmu apsolūts viņa pielūdzējs. īpaši braucot vilcienos vai autobusos un skatoties uz visiem tiem mietiskajiem pilsoņiem. Forši.