|
Jan. 21st, 2009|12:46 am |
Sēžu mierīgi virtuvē, nevienu neaiztieku, nevienu neapbižoju, cepu meitai mandeļu kūku. Un štukoju, ka šodien arī gucis būtu pelnījis tādu pašu kūku.Tad saprotu, ka nē, kūku gucim sagādāt man nesanāks, tāpēc vienkārši sabučāšu (visi drīkst sabučot guci!) un dalīšos ar recepti. Tātad, pirmā maisiņa saturu ieberam bļodā, pievienoja 50g izkausēta sviesta, 170ml ūdens un kārtīgi izmaisam (1 minūti). Iegūto masu lejam formā un cepam krāsnī 175 grādos (160, ja krāsnij ir karstumplūsmas ventilators) 25-30 minūtes. Pēc tam vienmērīgi uzkaisam otra maisiņa saturu un turpinam cept 10-15 minūtes 200 grādos (180, ja ir ventilators), līdz kūka kļūst zeltaini brūna. Tas arī viss. Labu apetīti! |
|