May. 23rd, 2020 @ 07:49 am (no subject)
About this Entry
[info]hedera:
(no subject)
Stulbi smiekli liecina vienīgi par stulbumu, neko vairāk.

Kā jau iepriekš rakstīju, artefakti taču ir turpat uz vietas un tuvākie nemaz ne tik tālu Ēģiptē. Tev kā nozares pārstāvei taču nevarētu sagādāt nepārvaramas problēmas uz turieni nokļūt un apskatīt konkrētus objektus un konkrētus artefaktus.

Es esmu skatījis ne jau viena vai divu, bet lielāka skaita pētnieku filmētu un fotografētu liecību publikācijas internetā. Un nebūt nav jābūt vēstures un arheoloģijas ekspertam, bet pietiek (bet ir arī nepieciešams) ar tehnisku izpratni, lai saprastu, ka pirmkārt - tie nav feiki un sazvērnieku izdomājumi, un otrkārt (kas vissvarīgākais) tur ir tik acīmredzamas visaugstākās apstrādes kvalitātes pazīmes, ka to noliedz vai nu personas, kam akmens apstrādēs tikpat saprašanas kā cūkai matemātikā, vai arī klaji ieinteresētā puse - vēstures un arheoloģijas "eksperti" un "autoritātes".

Tev šie "eksperti" un "autoritātes" ir viss, saprāts un loģika - nekas. Šai ziņā es kā "karsējmeitene" pilnīgi piekrītu gnidrologam - ir absurdi un, protams, skumji, ka zinātnes lauciņā darbojas cilvēki ar tādu smadzeņu mazspēju kā tu un ctulhu.

Tāpēc tā vietā, lai tērētu laiku cibā apkarojot "nejēgas" un "profānus", patiešām aizbrauc un apskaties.
Un ja arī pēc redzētā turpināsi vāļāties un zviegt zem galda, tad būs skaidrs, ka tā tev ir diagnoze...:(

[info]3koma14vs007 replied to
on May 24th, 2020 at 07:05 pm
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: