muzons - Coil - "The Snow" DJ promo 12''EP - 1991 (Torso Dance [TORSO 12180 DJ]) [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Coil - "The Snow" DJ promo 12''EP - 1991 (Torso Dance [TORSO 12180 DJ]) [May. 5th, 2010|10:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kukainis
Date:May 6th, 2010 - 09:19 pm
(Link)
no kurienes tu smelies pacietiibu drukaat par kkaadu koilu ko neviens taa pat neklausaas ?
From:[info]cloud_zero
Date:May 7th, 2010 - 01:26 am

kukainim kukaiņa daba un... tiesa:)

(Link)
1) Es to daru priekš sevis, bet lai izdarītu kaut ko priekš sevis vienmēr laiks atradīsies>:))
2) Bet ja nopietni (tāpat to galvenokārt daru priekš sevis, lai piespiestu pārvarēt slinkumu un būtu kāds iemesls digitalizēt plates), tomēr tavs priekšstats, ka Coil neviens neklausās ir ļoti maldīgs.
a) neskaties šeit bet paskaties manā "cloud_zero" blogā. Regulāri kāds seko līdzi postiem,
b) tā kā man nav uzlikta fīča lai mani nevarētu atrast meklētājos arī ārzemnieki man raksta (tev gan tad būs jāparokas kāda pus gada pagātnē bet atradīsi tekstu (angliski, ka man ir labākais Coil blogs pasaulē (šāda satura ieraksts gan ir tikai viens))),
c) Skauž? vai gribas nolikt? Tipiski Latvijai (esmu novērojis). Cik es ņemos pa ārzemju blogiem, tad parasti cilvēks paņem sev interesējošo mūziku un neko neraksta, izņēmuma kārtā : "Paldies", vai "Liels paldies", bet tas nav bieži, jo ne jau dēļ "paldies" to kāds liek. Savukārt dižajā sūda Latvijā salien visādi kukaiņi, kuriem ir tikai viens mērķis - noidirst viņiem nedomātu un tādēļ nesaprotamu postu (šis neattiecas uz tiem kas vienmēr atbalstījuši, vai precīzāk sakot - manos postos atraduši kaut ko sev un to arī pauduši - šis stāsts nav par jums). Iesaku šiem "kukaiņiem" Latvijas lepnumu piešķirt, jo tie taču ir tik latviski:)))
d) Coil klausās, klausījās un klausīsies visa pasaule un ieklausās ļoti daudzi. Šis projekts ir viens no "trim vaļiem" (trīs - simbolisks ne burtisks skaitlis), uz kuriem balstās visa avangardā un eksperimentālā 70-to utt līdz mūsdienām elektroniskās mūzukas scēna. Tas, ka kaut kāds kukainis vai daudzi neizglītotie latvieši (bet ne visi, jo galu galā ar Coil mani iepazīstināja arī Coil fanu latviešu pulciņš, ar kuriem gan gadues 10 kā saites satrūkušas) to nezina tā nav mani, bet augšminēto personu problēma, jo mani tas pārāk neuztrauc. Pat pretēji - mazliet uzjautrina un motivē - likt biežāk un vairāk, un nekad neapstāties (nu vismaz gadus vēl 3... un pēc tam cita līdzīga brigāde ar tik pat daudz materiālu, utt... postējot 2x nedēļā es varētu likt mūziku vismaz 10 , bet varbūt pat 15 gadus).