muzons - Kā izvēlēties mūziku? [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā izvēlēties mūziku? [Sep. 21st, 2003|12:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[posheiko]
[mood |curious]
[music |Depeche Mode - Dream On]

Pastāsti, kas Tev ir noteicošais mūzikas izvēlē? Kā un kāpēc Tu sāki klausīties to, ko tagad klausies?

Ja nu kādam interesē mans viedoklis, tad tas ir šāds!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sinister
Date:September 21st, 2003 - 05:06 am

ok, mans storijs

(Link)
Muuziku izdzirdeeju klasee 6-tajaa, kad indiviids, zinaams kaa Cirvis saaka kautko bubinaat par Cypress Hill un Fugees. Tad panesaas SuperFM radio un klubs, kuraa domoneeja Ikszibit raps. Iekaapu melnaas plataas bixees.
Bet kautkâdu tur dienu naktiis pa SuperFM skaneeja Grooverider & Fabio Live on Radio 1. Atceros to dienu, kad pirmo reizi dzirdeeju jungle biitus. Seedeeju un raxtiiju kasetees Radio1 laivus un man acis spraaga aaraa no sarezhgiitajiem biitiem.
Tad paraadiijaas jauna veesma - drum`n`bass. Man uz bixeem bija pashtaisiita "nashifka" JUNGLE. Pieduuros pie Prodigy, kas likaas paaraakais drum`n`bass. Tajaa laikaa bija pirmais reiva vilnis.

Saaku speeleet disenes skolaa, kuraas domineeja taadi stomperi kaa Coolio, Scatman, Prodigy un Apollo 440.

Liidz ar skeitbordu un manis no skolas Dj izkikoshanas "par agresiju radoshu muuziku", mana muzikaalaa izaugsme iesaldeejaas. Taa atjaunojaas kad saaku iet uz latvijas hiphop dzimshanas nostuuri - JimBeam 4dienu vakaros. Sajutu iistu hiphop biitu. Bet nepavilkos. Dzilji iekshaa man bija ieseedies jungle un drum`n`bass.

10tajaa klasee pirmo reizi aizgaaju uz Metro ar visu kas tam seko. Man atklaajaas pavisam cita kultuura, tas likaas kautkas neticams. Sekoja grooveeshana un jackoshana pie drum`n`bass. Tajaa laikaa muzons raava nost jumtu un sita pa sirdi. Mees bijaa saujinja 16 gadiigu grukju, kas staigaaja kosmiskaas dreebees, eeda skaabi un gaaja uz reiviem. Bija kruta. Tajaa laikaa extreme sportu biedrs saaka nopietni njemties ar hiphop un tagad ir zinaams kaa Dj Krii. Iespaidojos no turntableisma.
Muusu reiveru kompushka izshkjiiraas. Saaku klausiities Massive Attack Mezzanine un Portishead Dummy.

Ilgstoshi lolojot sapni, uzsaaku turnteiblista darbiibas. Shajaa laikaa iepazinos ar i-netu un saakas massivs drum`n`bass downloads. Iepinos nu-metal bendaa zinaamaa kaa Pornstone. Viens gads pagaaja underground muuzikas un kultuuras iepaziishanaa.

Tagad manaa shaaree ir jungle / drum`n`bass, triphop, electro minimal / ambient un hiphop + visaadi citi.
From:[info]dxc
Date:October 27th, 2003 - 07:27 pm
(Link)
muzons ir Tavs zhurnals? loti intresanti komentari [$#@$#@$@#$@#4]