muzons - Jay Reatard (May 1, 1980 – January 13, 2010) [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jay Reatard (May 1, 1980 – January 13, 2010) [Jan. 14th, 2010|10:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[jd]
[Tags|]
[music |jay reatard - blood visions (in the red records, 2006)\09 ni]

Viens no pēdējo gadu visvairāk klausītajiem indie rokeriem...
Viens no albūmiem, kas gadījās pa rokai: jay reatard - blood visions (in the red records, 2006)
Wikipēdija
PS hipotēze - heroīns.

linkpost comment

Comments:
From:[info]sick_among_pure
Date:January 14th, 2010 - 11:10 pm
(Link)
Albums jāraksta ar īso "u".:) Kaut gan neņem ļaunā, pieļauju, ka šī kļūda gadījusies ātri rakstot un pieļauju, ka man ir tādas pašas.:)))

Noteikti izčekošu šo ierakstu... man te tāds neoficiāls pētījus - "Mūzika un Heroīns" (bezmaz kā "Romeo un Džuljeta"). Pilnīgi nopietni.
From:[info]jd
Date:January 14th, 2010 - 11:16 pm
(Link)
atsūti!
From:[info]sick_among_pure
Date:January 16th, 2010 - 05:56 am
(Link)
Noteikti - tikko pats to uzskatīšu kaut vai par pusgatavu.... Sākums tam bija 2000.gada septembra žurnāla "Q" numurs ar apakšnosaukumu "Q on drugs" par visādām narkotikām un māksliniekiem un stāstiem, kas ko kā un kur un kad... bet atzīšos, ka man tomēr tas likās ļoti virspusēji un nepilnīgi.... un es sāku meklēt vairāk... protams īpaši interesēja heroīns... jo tas ir.... oi, nespēšu atkārtot žurnālā ievieoto frāzi, jo man to reiz kāds ciemiņš vienkārši nozaga... bet jēga bija ka tas ir vis vairāk dzīvi mainošā un visvairāk mākslu ioetekmējošā substance (neskatoties uz to ka nav halucigēna kā LSD), tad vēl bija ļoti smuki ironiski sarži ar diviem aplikušiems zaķīšiem - īstiemk, ne meitenēm - (pirms nozaga žurnālu gribēju sev uz krekliņa kaut ko tādu uzlikt), un treškārt tādēļ ka daudzus (es neprecizēšu cik) šī viela arī manā dzīvē spēlēja ievērojamu lomu ... un man no sevis bija ko piebilst... bet pēdējā iemesla (bez piebilšanas) dēļ un tāpēc ka cenšos beidzot pabeigt savu pirmo grāmatu un virzīties uz priekšu savas pirmās grāmatas tulkošanā (lai gan tas pavisam nevedas) nesolu, ka tas būs rīt... Man tas viss ir galvā... bet to visu skaidri, sistemātiski un hronoloģiski uzrakstīt... turklšt tā kārtīgi ar visām atsaucēm.... tas nebūs drīz... esmu arī slinks... bet ja tu mani dzīvajā intervētu vismaz pusi varētu no galvas kā dzejoli izklāstīt... tikai haotiski).