muzons - Sick of Rapidshare... any ideas about some good upload site [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sick of Rapidshare... any ideas about some good upload site [Nov. 29th, 2009|11:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
linkpost comment

Comments:
From:[info]cloud_zero
Date:December 1st, 2009 - 12:08 am
(Link)
Es atveinojos, bet atbildēšu to pašu ko diviem citiem cibiņiem (taupīšu laiku - tagad taču viss jātaupa):

"Paldies, ieskatīšos (vēl to neesmu izdarījis), bet, lai aiztaupītu laiku, varbūt tu zini cik šī vietne ir ārzemju lietotājiem "user friendly" - ar to es domāju: 1) vai, ja kāds lādē no ārzemēm tad, tas nav ļoti lēni, 2) un galvenokārt vai tur visi darbību apraksti, kas jāveic (ja ir kas vairāk par podziņas "download" nospiešanu) ir pieejami arī angliski. JO ja tur ir jāveic tāda darbība, un tāda darbība, tad tāda un tad viņš sāk lejupielādi, tad latviski nerunājošie vienkārši varētu to nesaprast. Pats ar līdzīgām problēmām poļu (vai čehu?) saitā saskāros.

Vienkārši es varbūt neprecīzi izteicos... jā Rapidshare kļuvis lēns, lai kaut ko ielādētu, bet tas drīzāk ir mana vecā datora dēļ un interneta provaidera dēļ (iespējams), bet darot to naktīs nav nekādas problēmas sevišķi ja caur Operu to daru.

Problēmas ir cilvēkiem, kas vēlas nmanus failus novilkt (sākušās aptuveni novembra vidū, vakar tieši runāju ar vienu no šiem cilvēkiem, kas mēģinājis nio manis ko novilkt). Daudziem nākas ilgi gaidīt un sanāk (ja pietiek pacietības) tikai ar kādu reizi septīto, bet pāris faili (pats vakar pārbaudīju) uzrāda "Error" un to ka šis fails vispār pieejams tikai Premium lietotājiem. Un tā kā cilvēki, kas lejupielādē 95% vai pat vairāk negrasās par tādiem kļūt... man jāmeklē cita vietne... kas nepieprasa samaksu (kļūt par Premium user), un kas saprotama ne tikai latviešu valodā runājošajiem.

Bet nu mēģināšu pats izpētīt, lai gan man sadeva tik daudz adrešu, ka tas aizņems ilgu laiku.

PS. no manas puses tomēr arī ir viena prasība. Vēlams, lai bez dalīšanas varētu ielādēt vismaz 150 mb vai labāk vēl lielāku izmēra failus, jo mp3 320 kbps formāta normāla lieluma albums vēl ar attēliem aizņem parasti virs 100 mb."
[User Picture]
From:[info]coda
Date:December 1st, 2009 - 01:12 am
(Link)
lūk ar to p.s. var būt problēmas kā mediafire bezmaksas lietotājam. ja pro, tad tas atkrīt.

vēl man ar mediafire patīk, cik ātri viss lādējas pat pie sūdīgiem internetiem.