muzons - Sick of Rapidshare... any ideas about some good upload site [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sick of Rapidshare... any ideas about some good upload site [Nov. 29th, 2009|11:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]coda
Date:November 30th, 2009 - 12:15 am
(Link)
man personīgi ļoti patīk mediafire, but then again nelietoju nepārtraukti. taču sendspace un rapidshare pret mani kā lejuplādētāju nekad nav bijis īpaši jauks - vienmēr jāgaida utt
From:[info]cloud_zero
Date:December 1st, 2009 - 12:18 am
(Link)
Man bijušas problēmas ar Mediafire, bet reti, tomēr jāatzīst, ka reti to esmu izmantojis un tikai, kā novilcējs... Paskatīsimies, varbūt pamēģināšu.

Es varbūt vakar neprecīzi izteicos... jā Rapidshare kļuvis lēns, lai kaut ko ielādētu, bet tas drīzāk ir mana vecā datora dēļ un interneta provaidera dēļ (iespējams), bet darot to naktīs nav nekādas problēmas sevišķi ja caur Operu to daru.

Problēma ir citā - cilvēkiem, kas vēlas nmanus failus novilkt (problēmas šķiet sākušās aptuveni novembra vidū, vakar tieši runāju ar vienu no šiem cilvēkiem, kas mēģinājis nio manis ko novilkt). Daudziem nākas ilgi gaidīt, bet daudziem, ja vispār sanāk un pietiek pacietības, tikai ar kādu reizi septīto, bet pāris faili (pats vakar pārbaudīju) uzrāda "Error" un to ka šis fails vispār pieejams tikai Premium lietotājiem. Un tā kā cilvēki, kas lejupielādē manus failus 95% vai pat vairāk NEGRASĀS par tādiem (maksas/"Premium" lietotājiem) kļūt... man jāmeklē cita vietne... kas nepieprasa samaksu (neprasa kļūt par Premium user).
[User Picture]
From:[info]coda
Date:December 1st, 2009 - 01:09 am
(Link)
nu un es arī teicu, ka man arī nepatīk rapidshare un sendspace kā vnk novilcējam. ar mediafire tādu problēmu nav bijis. taču nevaru galvot, varu tikai ieteikt pamēģināt.