muzons - Lettuce – Rage! (mp3 @ 256) [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Lettuce – Rage! (mp3 @ 256) [Aug. 12th, 2009|12:49 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[gamemaster]
[Tags|]

DOWNLOAD



Šo ierakstu varat uztvert kā atgādinājumu, ka Coil nav vienīgā grupa uz pasaules.
Alternatīva: Nežēlīgi nikns jazz-funk fusion, kas atsauc atmiņā to pārpasaulīgo grūvu, kādu deviņdesmito gadu izskaņā spēja radīt saksofonists Karls Densons (Karl Denson). Atšķirībā no Densona, Lettuce čaļiem labpatīk pāris dziesmās arī kaut ko padziedāt. Dažreiz nevietā, taču kopējam skanējumam netraucē.

Ieraksts iznācis pāris tūkstošos kopiju, no kurām visas ir absolūti identiskas, neatšķiras pēc plates krāsas vai vāciņa svītru koda, kā arī nesatur remiksētu dziesmu versiju no jauna remiksētas versijas.

Hailaiti: "Express Yourself" kaverversija un gruntīgais "King of the Burgs", kas pārveļas pāri jebkurai deju grīdai kā sasodīts ceļa rullis.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]src
Date:August 12th, 2009 - 01:19 am
(Link)
tencinu
From:[info]cloud_zero
Date:August 12th, 2009 - 09:18 am
(Link)
Coil nav vienīgā grupa uz pasaules,kautn vai tāpēc, kan jaumnpiecus ngadus neekjsistēun vairs nekad neeksistēs. Otrkārt,pēc tamkad b;ūšu sametis visu Coil (pēc kādiem gadiem diviem) padaslīšos ar daudz un dažādu un interesantu elektroniku, kas nnav Coil (iespējams, ja nebūšu skops noripošu pats sevis izdotu platīti ar Latviešu/Krievu/Somu elekttroniku)... redz es ne tikai mākju ar muti braukt un Coil likt visur kur var, bet es reāli arī nodarbojos ar mazo vinila platīšu izdošanu.... lai gan tu jau par to noteikti nekā neesi dzirdējis...:))) A vajadzētu. Es bijupirmaiskutršlatvijh;āizdeva vinila polatipēc elodijas kolapsa (plati ganb griez Čehijā (jompiemumsviuenkāršiu nebija tadas iespējas),bet vākus taisīju Latvijā).Man;ākataslogājau iur 5 relīzi-daži izdoti... daži taisās tikt izdoti šogad un turpmāko 2 gadu laikā. Uz veselību.
From:[info]cloud_zero
Date:August 12th, 2009 - 09:22 am
(Link)
Atvainojos par visām kļūdām, man vienkārši ir sačakarēta klaviuatūra (piemēram - "space bar" vispār praktiski nedarbojas). Vēlreiz atvainojos.