muzons - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Peter Broderick Feb. 14th, 2009|01:21 am

peacemaker
Tiem, kas uzskata, ka talants mūzikā ir zudis līdz ar whatever gadu, piedāvāju paklausīties 21 gadu veco amīšu supertalantu Pīteru Broderiku. Līdz nesenam laikam spēlējis trīsstūri (vai kaut ko uz to pusi) Efterklang dzīvajos koncertos un rakstījis/spēlējis mūziku pa padsmit stundām dienām, viņš pagājušogad beidzot ierakstīja divus soloalbumus. Izrādījās, ka viņš ir tāds kā Portlendas Braiens Vilsons, kurš raksta ne popu, bet to, kas viņam patīk (minimālistisku folku).


Peter Broderick - Home
Šajā gadījumā tas ir folks cilvēkiem, kuriem Fleet Foxes/Bon Iver šķita pārāk noslīpēts, bet Grouper/Larkin Grimm - pārāk dīvains. Ja vajag vēl kādu atsauci - mazāk popsīgs M.Ward. Mierīga, silta, mājīga mūzika ar multitrekotu akustisko ģitāru un vokālajām harmonijām. Tādi kā pieraksti pēc stundām ilgas bezmērķīgas klejošanas pa purviem un mežiem, vai kas nu tur vēl dāņiem/portlendiešiem ir.


Peter Broderick - Float
Bet šeit - instrumentālas kompozīcijas ar klavierēm, stīgu instrumentiem un vēl šo to. Iedomājieties, kā varētu izklausīties jauna, patiešām talantīga Dānijā dzīvojoša amīšu puiša klaviermūzika un būsiet trāpījuši ja ne tieši mērķī, tad tuvu tam. Protams, viņa muzikālās idejas pagaidām lielākoties ir salīdzinoši vienkāršas, taču vienlaikus pietiekami skaistas un interesantas, lai paķertu klausītāju. Ja patīk July Skies vai Montgolfier Brothers, vajadzētu patikt arī šim.

ā, jā, par linkiem paldies kaut kādam ārzemju blogam, kura nosaukumu/adresi esmu piemirsis.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.