muzons - ... [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

... [Sep. 29th, 2003|09:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[crazyking]
[music |Kid Q - This Feeling (Radio Edit)]

Scooter ir idioti, pirmkaart taapeec, ka vinji pashi neko riktiigi labu uzmonteet nejeedz...

Otrkaart taapeec, ka vinji visu laiku njem mazaak slavenu Diidzeju dziesmas un paartaisa taas savaa modee, un dabuun baigo pikji...

Tieshi taa bija ar sho HOUSE dziesmeli ko es tagad klausos, to ir gruuti atrast internetaa, un man pashlaik nav vietas I-netaa kur savus Mp3 likt...

Scooter panjeema, ielika savu hyper smalko balstinju shajaa (prieksh elektroniskaas muuzikas) ljooti labajaa piedziedaajumaa, piebaaza RAVE ritmu, un veel dazjaadus hlamus, un taa dziesma "Kid Q - This Feeling" paartapa par "Scooter - Weekend"...

Pee, man labaak patiik Kid Q... :P
linkpost comment

Comments:
From:[info]nekas
Date:September 29th, 2003 - 09:35 pm
(Link)
man patīk scooter un man nekrata kur tā mūzika rauta. galnais, ka man viņa sagādā baudu. nu ja sievietes būtu dauzītas un skaņas ģenerētas, man varbūt arī nepatiktu, bet kamēr to skaņu rada vienkāršs cilvēks vai vienkāršs dators bez ieročiem un asinīm, tikmēr es klausos skaņu un mani nekasa kur tā nošu virkne iepriekš tika neskanīgi uzrakstīta vai nemākulīgi izreklamēta. bet iedod to kid q ielādēt un nobaudīt. lai zinu arī runāt par lietu.
[User Picture]
From:[info]mass
Date:September 29th, 2003 - 10:30 pm
(Link)
galvenais ir maakuliigi izreklameet lai produkts nonaaktu liidz tavaam ausiim (?)
From:[info]nekas
Date:September 29th, 2003 - 10:34 pm
(Link)
to es neteicu.
ja tu jautā, tad atbilde: nē, galvenais tas nav.
[User Picture]
From:[info]sinister
Date:October 25th, 2003 - 01:14 am
(Link)
nu ja sievietes būtu dauzītas un skaņas ģenerētas - geniaali
From:[info]resonance
Date:September 29th, 2003 - 10:40 pm
(Link)
Man ar Skuuters ne visai. Kaadreiz ta veel [a mosh patika tapee, ka siika biju?], bet tagat taads klishejisks muzoninjsh vien ir.
From:[info]posheiko
Date:September 30th, 2003 - 01:47 am
(Link)
Nu Scooter ir tā kā lielākā daļa vācu mūzikas grupu.. tipa "tuc-tuc" stils :) Basi, nemainīgs ritms, max 10 vārdi dziesmā, pie tam tie tiek izbļauti, nesmukās vācu sievietes [mans subj. viedoklis] ar lielajiem dibeniem klipā un aiziet!
[User Picture]
From:[info]sinister
Date:October 25th, 2003 - 01:16 am
(Link)
10 vaardie dziesmaa!! veelreiz geniaali

// noveerojums - jo trulaakas dziesmas entrijs, jo labaaki komenti
[User Picture]
From:[info]djhurio
Date:September 30th, 2003 - 09:39 am
(Link)
Bij' laiks, kad Scooter bija mans top favoriits. Maajaas staav divas orgjinaalaas kasetes. Buutu veel treshaa, ja piraati nebuutu chaklaaki/aatraaki par "Maple", kas izdevas abas iepriekshmineetaas. Tie bija pirmie triis elbuumi: "... and the beat goes on!", "Our Happy Hardcore" un "Wicked" (neierubiijos, kaapeec http://www.allmusic.com/ piedaavaa kaut kaadu kreisu Scooter discograafiju).

Ar "Wicked" principaa saakaas jaunaa Scooter eera. Var jau teikt, ka panesaas komercija. Bet joprojaam Scooters ar kaut ko pievelk un ir interesanti paklausiities arii jaunos elbuumus. Var piekrist [info]posheiko Scooter muuzikas raksturojumam, bet man liekas, ka tas ir tas, uz ko vinji pashi tiecas. Un nekas sarezhgjiitaaks tur arii nebuus. Kaartiigs kalbasnjiks - tas ir tas, ko Scooter razho. Un taa tam arii buut.