[icon] Mājsaimnieču klubiņš -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:10:11
tā nu ir sanācis, ka virtuves skapī ir iekrājušies divi etiķi, sarkanvīna un medus, bet ir tā, ka etiķus nekad un nekur neesmu izmantojusi, nojausma, ko ar tiem varētu iesākt, ir minimāla un miglaina, ieteikumus un idejas uzklasītu ar prieku un pateicību.

marinēt etiķī laikam varēja, ne? bet ko vēl?
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]mena
Link:(Link)
Time:10:15
Likt klāt salātiem etiķis + eļļa.

Vēl var izmantot tīrīšanai, bet par to man arī visai miglains priekšstats, un ar medus etiķi laikam tomēr nebūtu racionāli mazgāt spoguļus vai kaut ko tā.
(Reply to this) (Thread)


[info]chimera
Link:(Link)
Time:10:17
kādās proporcijās etiķi ar eļļu?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]mena
Link:(Link)
Time:10:38
Nu tā grūti pateikt. To etiķi apmēram tikpat, cik kā kad citronu sulu.
(Reply to this) (Parent)

[icon] Mājsaimnieču klubiņš -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.