Mājsaimnieču klubiņš - Zviedri to par lidojošo Jēkabu saucot.
|
| ||||||
Es tik nesaprotu, kas no tā saputotā saldā krējuma karstumā sanāks!? | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
nu ne jau putukrējums :) IMO vienkārši mazliet saputo kopā ar to čili mērci pirms pielej. Tam bezdievīgi garšīgajam un treknajam kartupeļu-gaļas-šķiņķa-siera-krējuma sacepumam, ko visi vienmēr taisa stikla bļodās, vai tad tu neputo krējumu, pirms lej klāt? | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nē, nu varbūt tieši tādu neesmu taisījusi :) Es jau ne par to-tad sanāks vienkārši karsta mērce, vai ne? Nevis kaut kāds sacepums?:) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
es teiktu ka sautējums, bet tiešām nezinu. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
Mājsaimnieču klubiņš - Zviedri to par lidojošo Jēkabu saucot.
|