[icon] Mājsaimnieču klubiņš - zupa un gaļa
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.


[mena]
Subject:zupa un gaļa
Time:13:45
Ņemam gaļu zupas buljonam un vāram. Piemēram, žāvēta ribiņa zirņu zupai.
Kā rīkoties tālāk?

1. variants - gaļa turpina vārīties tajā pašā katla, liekam klāt visas sastāvdaļas. Plusi - sildot zupu, uzsildas arī gaļa. Mīnusi - gaļa aplipusi ar zirņiem, piemēram, un zupā var gadīties kādi kauliņi.

2. variants - izvāram gaļu mīkstu, ņemam ārā, buljonu izkāšam un vāram tajā zupu. Plusi - "tīra zupa". Mīnusi - kā lai tagad uzsilda gaļu??

Kuru no variantiem lietojat jūs??
Vai ir kāds 3. varinats? Bez iepriekš minētajiem mīnusiem, bet lai izpildītos plusi?
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kiskinja
Link:(Link)
Time:14:07
Mees daram taa:
Vaaram galju, tad liekam visas sastaavdaljas un kad galja gatava, iznjemam to aaraa, atdalam no kauliem, sasmalcinam (ne paaraak siiki) un liekam atpakalj zupaa. Kaulu izmetam. Mums taa garsho:)
(Reply to this)

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - zupa un gaļa
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.