Mājsaimnieču klubiņš - zupa un gaļa
|
| ||||||
Ņemam gaļu zupas buljonam un vāram. Piemēram, žāvēta ribiņa zirņu zupai. Kā rīkoties tālāk? 1. variants - gaļa turpina vārīties tajā pašā katla, liekam klāt visas sastāvdaļas. Plusi - sildot zupu, uzsildas arī gaļa. Mīnusi - gaļa aplipusi ar zirņiem, piemēram, un zupā var gadīties kādi kauliņi. 2. variants - izvāram gaļu mīkstu, ņemam ārā, buljonu izkāšam un vāram tajā zupu. Plusi - "tīra zupa". Mīnusi - kā lai tagad uzsilda gaļu?? Kuru no variantiem lietojat jūs?? Vai ir kāds 3. varinats? Bez iepriekš minētajiem mīnusiem, bet lai izpildītos plusi? | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
Mees daram taa: Vaaram galju, tad liekam visas sastaavdaljas un kad galja gatava, iznjemam to aaraa, atdalam no kauliem, sasmalcinam (ne paaraak siiki) un liekam atpakalj zupaa. Kaulu izmetam. Mums taa garsho:) | ||||||
(Reply to this) |
Mājsaimnieču klubiņš - zupa un gaļa
|