[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:zupa un gaļa
Time:13:45
Ņemam gaļu zupas buljonam un vāram. Piemēram, žāvēta ribiņa zirņu zupai.
Kā rīkoties tālāk?

1. variants - gaļa turpina vārīties tajā pašā katla, liekam klāt visas sastāvdaļas. Plusi - sildot zupu, uzsildas arī gaļa. Mīnusi - gaļa aplipusi ar zirņiem, piemēram, un zupā var gadīties kādi kauliņi.

2. variants - izvāram gaļu mīkstu, ņemam ārā, buljonu izkāšam un vāram tajā zupu. Plusi - "tīra zupa". Mīnusi - kā lai tagad uzsilda gaļu??

Kuru no variantiem lietojat jūs??
Vai ir kāds 3. varinats? Bez iepriekš minētajiem mīnusiem, bet lai izpildītos plusi?

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

[icon] Mājsaimnieču klubiņš - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.