lol - Komentāri

About Komentāri
9. Janvāris 2007 - 18:26
bullshit!
Atradušies gudrinieki - definēs, kas ir smieklīgi un kas nav. Aizbrauciet uz Āfriku un pastāstiet tur kādam kādu izmeklētu jociņu - šaubos, vai viņiem tas šķitīs smieklīgi. Smieklīgums ir ABSOLŪTI relatīvs. Nepatīk joks - nesmejies un pat nelasi. Nepatīk gari raksti krieviski - NELASI, ibitīt matos! Nepatīk ōpītis - ej žagojies citur!

Piekrītu dažiem sakarīgiem ieteikumiem - lj-cut lietošana ir tiešām lietderīga, arī personīgi kādam cibiņam adresēti joki ir neētiski, ceru, tas nenotiks, jo līdz šim neatceros to manījusi.

Kurš no jums, gudrinieki, tad būs tas joku guru, kurš noteiks, kuram lietotājam ir tiesības postēt un kuram nav? Varbūt sāksim ar sertifikāta izsniegšanu pēc konkrētiem kritērijiem, lai pierādītu konkrētā cilvēka spēju noteikt jokošanas kvalitāti?
CIk atceros - reti, reti bijis gadījums, kad nevienam nav paticis kāds joks. Vairumā gadījumu kādam patīk, kādam netīk. Tad nu lūk - kamēr vien būs cilvēki, kam patiks dažādi joki, ikviens šeit postētais joks IR smieklīgs!
Ja jums, tiem, kam pretenzijas pret pastāvošo situāciju komūnā, ir vēlme, taisiet augšā [info]melnais_humors,"intelektuaalie_joki" un "joki_tikai_savējiem_čomiem"
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba