lol -

About  

Previous Entry 21. Apr 2005 @ 23:26 Next Entry
Miesās varens vīrietis nolemj, ka pienācis laiks zaudēt svaru. Viņš izmēģina visādas diētas, bet nekādu izmaiņu. Reiz viņš izlasa avīzē sludinājumu: „Vēlaties dienas laikā nokristies svarā par 20 kg? Piezvaniet!”. Vīrietis piezvana un uzzin, ka nākošajā dienā kāds firmas darbinieks ieradīsies pie viņa mājās. No rīta pie durvīm atskan zvans, vīrietis atver un redz tur stāvam kailu blondīni ar uzrakstu rokās: „Ja mani noķersi, būšu tava!”. Viņš vairākas stundas dzenas sievietei pakaļ, līdz beidzot noķer, apmierināts izdara savu darāmo un vakarā uzkāpj uz svariem. Tie rāda, ka tiešām 20 kg pazuduši.
Nākošajā dienā viņš atkal zvana uz firmu un saka, ka vēlas zaudēt 30 kg dienā. No rīta pie viņa durvīm stāv kaila brunete ar uzrakstu: „Ja mani noķersi, būšu tava!”. Atkal notiek vairāku stundu ilga pakaļdzīšanās, līdz sieviete rokā un 30 kg pazuduši.
Nākošajā rītā vīrietis atkal zvana firmai, sakot, ka tagad vēlas nomest 50 kg dienā! Darbinieks pārjautā, vai nav pārklausījies un pēc tam apsola, ka varot palīdzēt. Kad nākamajā rītā atskan zvans, un viņš atver durvis, tur stāv gorilla ar uzrakstu: „Ja tevi noķeršu, būsi mans!”.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba